G15 Elite: Vi skapte og vi vant!

Ull/Kisa- Bærum G06 1-5 (1-4)

Tidlig i uka var det en diskusjon på avstand og kø for å rekke kampstart på Jessheim en fredag i fellesferien. Selve turen gjennom Oslo og til Jessheim Stadion foregikk udramatisk nok. Litt treg trafikk, men de blant oss med nevrotisk frykt for å komme for sent hadde fått trumfet igjennom tidlig avreise.

Lite skygge å finne på Ull/Kisa sitt flotte anlegg!

Treg start på kampen og

Om det skyldtes frykt/respekt for motstander og/eller nærmere 30 grader vites ikke. Antagelig en kombinasjon. For de gule og grønne er et nytt bekjentskap for oss. Uansett så er vi på tribunen glad for gratis inngang, fordi innledningen var som å se Da Capo uten Gunvor Hals og Vidar Lønn-Arnesen. Altså sjarmløst.

Kamp om ballen

Så skal det skrytes at etter en treg innledning, så kom vi i spillehumør! Det var raske vendinger og «pang» mot mål. Sjanse på sjanse skapes og vi skaper mye bra offensivt. Med det kommer ketsjupen i form av både 1-2-3 og 4 mål! «Vokterrådet» på tribunen kom frem til at vi kunne med full uttelling ha skåra 8-9 mål de første 40 minuttene av kampen.

Defensivt så sto vi høyt og det vi måtte forsvare oss mot var kontringer. Spesielt «Kisa» sin nr 14 var en konstant trussel. Det er også han som skårer hjemmelagets mål noen minutter før vi går til pause på stillingen 4-1 til oss.

Vi kunne feire 4 nettsus i 1.omgang.

Vi skaper og bommer

Som i 1.omgang så er vi det beste laget. Man skal bo innerst i mang en tiår på Jessheim for å påstå noe annet. Så får dere spørre Ernst hvor og hva man finner der.

Vi skaper nok sjanser til å få målbonanza, men det eneste Bonanza man kan få denne fredagen er på TV2. Redigert i ettertid: Viser seg at TV2 ikke har rettighetene til denne go`biten med Hoss, Little Joe og resten av gjengen på Ponderosa Ranch,

Tilbake til kampen så vil jeg si at vi skaper 5 sjanser for deres 1. Til tross for slurv i pasningsspillet (som da er hovedårsaken til Ull/Kisa sine sjanser), så kommer vi ofte nok på kant og inne i deres 16-meter til å mer enn det ene målet som de siste 40 minuttene byr på.

God spenst! 🙂

Et par gledelig elementer å ta med

(Sett fra Massimo sine øyne).

  1. Vi skaper masse sjanser. Noen riktige fine mål skåres!
  2. Sebastian er veldig god i dag. Sterk, elegante «Pirlo»-nedtak og kontante avslutninger.
  3. Casper klarer seg meget godt som midtstopper (også)
  4. Christian H E får sin 1.lagsdebut og kommer godt fra det. God på å lese spill fra sin backplass og bryter Ull/Kisa ved å tørre å være oppe i motstander.
Så spørs det om danske Christian er like blid etter kvartfinalen senere i dag!
  1. At kiosken var åpen og Meny hadde fersk kylling!

Så nå er det ferie fra organisert trening, men dere må legge grunnlaget for en intensiv høstsesong med egne økter alt nå! Dere finner treningsplan i Spond!

God sommer til alle spillere, foresatte, fans og alle andre i mellom Bærum og til «Sun City» Jessheim!

#HeiaBærumG15!