G15 Elite: Kruttsterk lagprestasjon!

Ullern G15- Bærum G15 0-1 (0-0)

En lang oppkjøringsferd mot seriespill er over! Tøffe treninger, egne joggeturer, skader og annet slit (skolestart?) var alt glemt når vi endelig skulle spille mot Ullern i interkrets-kval! Et Ullernlag som vi tapte for i KM for to år siden og en klubb som driver veldig godt med utvikling. Så alle- og det var mange tilskuere- visste at dette skulle bli en jevn og tøff batalje.

Ullern fører ann

La det ikke være noen tvil, hjemmelaget startet best. De spiller bra og treffer hverandre godt med ball. Så vi legger oss ned med lavt press og kjemper oss gradvis inn i kampen! Det koster krefter, men du verden som gutta ville i dag! Så vi klarer å demre opp og går slitne til pause uten skåring i noen ender. Klubbens matematiker påstår det betyr 0-0, så får andre vurdere om det er en dristig påstand eller ei.

Jevn og tett kamp- vi blir stadig bedre utover kampen

De som kom for å se finspill i 1.omgangen den svale sommerkvelden fikk ikke ønsket innfridd. Det er litt som å se QPR mot Coventry på 80-tallet: Tett, spennende og med fysisk som minner om voksen fotball. At vi fikk tre gule kort til Bærum er aktoratets bevis A for den påstanden!

Men før de gule kortene så kom det GULE MÅLET! En suser av Adam (uttales med Æ). Det gir oss trua som vi skulle møtt Jesus sjøl! Så nå legges det ingenting igjen i taklinger, returløp og pur fandenivoldskhet.

Vi presser høyere og får mer spilleovertak som belønning. Nå åpner kampen seg i jakt på utligning, slik at vi får mer rom på offensiv halvdel. Begge lag har store sjanser, men jeg er ingen skjønnlitterær forfatter, så skal ikke bygge opp spenningen slik Nesbø gjør 1000 ganger bedre enn meg- FOR:

  • VI VINNER 1-0 i en kamp som kunne bikket begge veier.

I en kommentar fra trenerhold sies det » Vi har fortsatt mye å jobbe med. Det ble lite spill og mye jobbing, men vi er veldig godt fornøyd med 3p og er skikkelig stolt av arbeidsinnsatsen gutta legger ned for hverandre! Det gjør oss alle stolte av Bærum G06«