G15 Elite: Halvveis holder til tre poeng

Bærum G15 Elite- Høybråten/Stovner G15 Elite   3-0 (3-0)

Dette var en kamp med to omganger. Sjeldent har klisjeen passet bedre. Heldigvis for oss var 1.omgang den omgangen som gjorde at vi kunne kontrollere seieren på krabbegir i 2.omgang. Så i et forsøk på å holde dere våkne referatet igjennom, her er referatet:

Starten på kampen er positiv. Vi fester grepet, men H/S som det er kjekt å forkorte motstander til, pakker igjen i egen boks. Vi bruker tid på å pakke opp den hyssingballen som forsvaret utgjør. Det tar tid, men heldigvis ikke like lang tid som det tar å gå hele den kinesiske muren. Som visstnok en William Edgar Geil har gjort for ca 100 år siden.

Det vites ikke om Oscar Abusdal er glad i friluftsliv og klatre på mur, men han er den som med slegge knuser forsvaret og muren de til da utgjorde. Christopher Folker Larsen skal også ha skryt for en leiken assist i form av lobb. Med slikt artisteri så får vi kontroll på kampen ca midtveis ut i 1.omgang

Gul jubel på 1-0 😉

Skåringen skaper selvsikkerhet, og vi holder mye på ball. Tidvis finner vi rom på midten og ruller opp flere angrep enn hva kineserne hadde vestover på 1400-tallet.

H/S er ikke helt tannløse. Spesielt deres nr 10, Simen Berg, har god fart og setter våre midtstoppere på prøve. En gang noen minutter etter at vi har tatt ledelsen, så kommer han igjennom. Heldigvis er vår sisteskanse, Henrik Holmen, årvåken og lynkjapt ute. Uredd så er han svær som nevnte mur rundt åsene i Dandong og blokkerer muligheten alene foran vårt mål.

Siste halvdel av omgang er vår beste periode. Noe mål nummer to er «bevis» på. Det starter med nevnte Oskar A, som gir ballen til Alf Haslum som skjærer inn langs kanten og inn foran mål er Eliot Llullaku. Med verdens enkleste jobb: kun å touche ballen for at den havner i nettet. Like sikkert som Phil Mickelson på greenen dobler han vår ledelse. 2-0

På jakt etter flere mål

Vårt siste mål er en brørdekombo. Er mange kjente brødre som har fått til store ting opp igjennom historien. Wright var først opp i lufta, brødrene Grimm samlet eventyr Tyskland rundt, mens John og Edwin Wilkes Booth er mer kjent for å ta og redde liv av diverse medlemmer av familien Lincoln.

Ulike bidrag i historisk ånd. Like viktig er nok ikke hva Eliot og Elton gjør, men for oss lokale Gule sjeler så spikrer de seieren med sitt samarbeid på 3-0.

Som står seg til pause. I en omgang der vi er gode nok til å avgjøre kampen.

 

                                  ZZzzzzzøvning 2.omgang og brente vafler!

 

Vi gjør en rekke bytter i pausen. På tribunen kjenner vi lukten av to ting:

  1. seier
  2. brente vafler.  Undertegnede har helt glemt «et sett» med vafler fra avspark, og her kan dere se utfallet:

Sånn ser vafler stekt i ca 45 min ut.

 

Lite visste jeg da at dette var omen for 2.omgang. Kanskje ikke like bekmørkt, men en skal være Ingvar Ambjørnsen med tilgang til tyske «medikamenter» for å kunne dikte opp en levende historie om spillet i 2.omgang.

Så i og med det nærmer seg kl 0020, og jeg er halvveis i (nok ett) Ringenes Herre-Marathon, så lar jeg 2.omgang bare passere i stillhet.

Vi vant 3-0, fikk med det tre poeng og unngikk skader. Så vi kan leve med kampen totalt sett.

Neste utfordring er Nordstrand borte søndag 2.september kl 1830 

Alf Haslum ser frem imot nye utfordringer.