G15 Elite (01): Bærum feide over Lyn i første!

«Restene» av troppen ga full gass og fikk en svært god start på kampen. Gode bevegelser, fulladede batterier, og effektive foran motstanders mål førte Bærum opp i 3-0 før Lyn skjønte hva som egentlig hadde skjedd. 3-1 til pause, og de som fulgte kampen på «nett» var overbevist om at dette gikk veien. Men det ble ikke helt sånn dessverre. Med 7 spillere på skade/sykdomslisten og kun to innbyttere + keeper på benken holdt det ikke helt inn. Bare halvveis!

Bærums midtbane anker, Erik, ut etter 10 minutter av første omgang og debutant Torkel ute de siste 10. To spillere måtte spille kampen ferdig med skade, ingen å bytte inn dessverre. Jan Derek er overårig og Jon Halvor har kun ett innhopp i bedrift.

Men det lover godt, med tilnærmet full stall skulle vi definitivt ha gitt Lyn skikkelig kamp helt inn. I stedet ble det 1-1 i omgangs-resultat og 3-6 til slutt.

Men for all del, full honnør til Lyn guttene som fikk seg en skikkelig bakoversveis i første og kom «tungt» og med mange tilbake i andre.

Vi tar en «pinne» for Hemsedal, Beito, Hafjell og Uvdal og ønsker alle en god vinterferie!

We will be back!

Heia Bærum!