G15 Bredde: Gutta slo kraftig tilbake fra forrige kamp

Heming G15 Bredde-Bærum G15 Bredde  4-3   (1-1)

For to uker siden fikk vi grisebank. Fra da til nå så har vi tatt en grundig prat om innstilling og tenke prestasjon, og ikke resultat.

Samtidig må en aldri gi opp, uansett om forutsetningene er storm, få spillere, håpløs dommer og elendig bane+ god motstand. Man blir ikke bedre av å gi seg, bare en dårligere taper.

I dag innfridde gutta på den utfordringen jeg la ut i forbindelse med dette! Faktisk så er vi nesten årsbeste de første 20 minuttene. Det hele ser rosenrødt ut når vi tar ledelsen tidlig. Dog så er det en ting som bekymrer meg fra benken. Dette er andre kampen på rad der flere av gutta melder forfall i dårlig tid eller ikke møter. Da ødelegger man for de andre. Samtidig må det være på sin plass at foreldre også er mer proaktive her.  Vi får satse på læring på dette punktet!

De 12 som er med er ivrige, og de står på. Slettes ingen ting å utsette på vilje. Tidvis så er ferdigheter på lag med vilja, og da er det en behagelig gul vind som blåser på Heming sitt fantastiske anlegg!

Litt uklart fokus i starten

1-0 står derimot ikke lenge, da vi gjør noe som jeg ¤#%#¤&%/%¤ kaller det på trening. Så vi blir straffet for unødvendig miss. 1-1, vi har spilt 10 minutter.

Kampen blir gradvis jevnere, og begge lag har store sjanser. Samtidig har begge lag uflaks+upresise avslutninger. Så 1-1 til pause er helt ok. En klar forbedring i resultat, men viktigere: Også i selve spillet!

Så ros og bananer deles ut i skjønn forening mens vi tar en pauseprat!

 

                                 Upåklagelig vilje, men vi ble slitne uten mange nok spillere 

 

2.omgang starter motsatt av første. Nå er det Heming som får en tidlig goal. Sett i ettertid kan man også se lyst på at det skjedde, for det ble da den mentale testen om å ikke gi seg. Det er flere som vil bytte, men de biter tenna sammen og står på. Den ene heldige som kan bytte blir rullert på best mulig!

Vi kjemper oss tilbake med 2-2, før vertene fra beste vestkant igjen tar ledelsen 3-2. Kampen bikker frem og tilbake, og for andre gang i kampen så utligner vi. 3-3 med 15 minutter igjen.

Brudi i fint driv! Både fra Røa-kampen der bildet er fra, men også i dag 🙂

Da kunne kampen gå begge veier!  Uansett resultat av kamper, så kunne det argumenteres for at utfallet ble rettferdig. Det uten å ha en advokat til å argumentere for sin sak. Så jevn og fin er kampen.

Dessverre sett med Gule briller så kommer det kun et mål til i kampen, og det blir i favør av hjemmelaget. Føles bittert der og da, men gutta skal ha all ære for både innsats og prestasjon! Dette var syvmilsteg i riktig retning. Så vi kan glede oss til neste kamp om to uker, hjemme mot Haslum!