G15 Bredde: Markant forbedring mot BVH

Bærums Verk Hauger G15 Bredde-  Bærum SK G15 Bredde   1-0  (1-0)

Så er tiden kommet for å snu kampoppsettet. Våre blå venner fra BVH var også vår første motstander i årets sesong. Da gikk vi på et 1-7 tap. Siden har vi gradvis blitt bedre, men årets serie har vært rar for vår del: vi slår de over oss, men taper for de under oss.

Så vi hadde trua før kampen!

 

                                                          Arbeidsinnsats

 

Før kampen snakka jeg mest om å jobbe hardest så lenge man orka. Pga triste omstendigheter (dødsfall på skolen) så hadde vi forståelig nok en del forfall. Takket være 04 og 05 så hadde vi nok innbyttere. Så gutta visste at om de ble slitne, så fantes det nye krefter på benken ( i alle fall håp om det).

BVH starter bra, og vi blir presset bakpå. De bygger mye av sitt spill via nr 70, som var en reinkarnasjon av Goliat i Gamle Testamentet. Skal ikke påstå det var selve Goliat, for han beveget seg litt for bra til å være 3250 år, men klart større og sterkere enn samtlige ellers på Gommerud.

Fine forhold på Gommerud!

Han er også forskjellen på lagene når BVH skårer midtveis i 1.omgang. BVH tar et frispark kjapt, vi sover og han kjemper seg forbi vår forsvarsrekke og setter ballen i mål!

Etter målet så våkner vi. Det kjempes, jobbes, slites og takles i hver bidige duell. Så kampen skifter noe karakter, og vi er på visitter offensivt så vel. Dog så står 1-0 seg til pause.

 

                                                        Forbedring i 2.omgang

 

1.omgang var ok. Så det er i detaljene jeg søker forbedring foran den andre omgangen. Det skal være litt mer av alt. Noen flere kloke valg, litt tøffere i duell mann mot mann og noen flere skudd.

Ingenting å si på humøret utover kampen

Gutta tar hintet og vi leverer en fin avslutning på kampen. Begge lag har store muligheter, men en meget god Sander i vårt mål + ditto på motstander gjør sitt til at ingen skårer i 2.omgang. På et tidspunkt så henvender jeg meg til «realist-foreldrene» på sidelinja og spør om hvordan naturlovene kan hindre våre avslutninger fra å gå i mål. Det er nesten mer sannsynlig at Moses delte Dødehavet i to i sin flukt fra egypterne enn at vi kunne bomme på våre gigantiske muligheter midtveis.

Så det ender som dere skjønner med 1-0 tap. Det ligger mye positivt bak resultatet, og vi får jobbe videre med avslutninger og litt mer kreativt angrepsspill foran vår «cupfinale» og O Store kamp neste uke:

Hjemme mot Høvik på Kalvøya kl 2030 tirsdag 19 juni. Der går vi for gull, heder og ære!

Leon Brudi (no.13) était très bon dans le match d’aujourd’hui. Fort et technique