G03 Bredde: Mål-Molden fikset seier

Bærum G03 Bredde- Heming G03 Bredde  3-2  (1-1)

Vi har hatt en liten tøff start på sesongen. Mang en grunn til det, men spesielt så merker vi jo at konfirmasjonsundervisning gjør sitt til at vi sjelden får stilt fullt lag. Med folk som ikke har kondissen til verken Johaug eller rene utøvere, så blir det vanskelig å stå kampen ut.

I dag var vi 14, så sånn sto vi med en unnskyldning/forklaring mindre om det skulle bli tap.

For starten av kampen tydet det på at vi skulle få det tøft. Heming var bokstavelig talt et nummer større fysisk og i pasningskvalitet. Vi ble løpende i mellom, og folk som spilte så lengselsfullt ut på benken. Så inn med nye krefter.

Heming tar ledelsen, dog varer det ikke lenge. Vi utligner kun to minutter etterpå. Så kampen bikker frem og tilbake. Rett før slutt tar de ledelsen og det står 1-2 på resultattavla når vi går for å drikke vår saft!

 

                                      Mer av det samme, men «show me some nasty»

 

Sitatet er hentet fra San Antonio Spurs trener Gregg Popovich som etterlyser mer fysisk spill. Undertegnede syntes basketball er kjedelig, men det finnes inspirasjon å hente allikevel. Her er gjengen som liker basket bedre enn meg:

Fin utsikt

Gutta stilte virkelig opp og jobbet samla i 2.omgang. Fra bakerste ledd og oppover så er en den gløden jeg etterlyste. Jeg frykta den ville slukne når Heming får straffe, men Magnus K F gjør en kanonredning ut på siden. 03 SATS hadde kommet for å se på (egentlig varme opp, men det gadd de ikke), også der måtte de berømme Magnus for tigerspranget.

Vi får påfyll av «bensin» og tar mer over. Med ca 15 minutter igjen så utligner vi, før kampen skulle bli avgjort i siste sekund. Av en kar med morsom histore

 

                                                       På trening i olabukse

 

Fredrik Molden har ofte glemt treningstøy, men ivrig som han er så trener han da i hverdagstøy. Ofte er det lite egnet å trene i. Full av pågangsmot så har han allikevel sluttet seg til treningene. I hvor mange år han har spilt er skribenten usikker på, men mener å huske det er lenge siden han spilte organisert før han tilsluttet seg oss på høsten 2017.

Så han har spilt i ulike posisjoner, i det siste som spiss. Det er nettopp som det han nå avgjør kampen til vår fordel. På et innlegg så kontrollerer han foten som det skulle vært Messi sjøl!  Keeper er utspilt, og vi går opp i 3-2 like før slutt.

Det er stor glede på benken, på Fredrik og lagets vegne. Nå må jeg ære løfte jeg ga om å bade-

…men da må gutta vil komme på trening først! Før det er det ny kamp mot Haslum