G15: Blixtar og dunder- men inga magiska under!

Bærum G15.1 – Lyn G15.1 —- 8-0 (6-0)

Årets siste tellende kamp på «Kadda». For oss og for klubben som helhet. Det samme gjaldt for så vidt for motstanderen i rødt, hvitt og blått. Vi kunne bli nr 6 med seier, mens Lyn ville forbli sist (dog uten å tape alle kampene). Vi nordmenn har ikke samme forhold til ære som japanerne Seppuku – Wikipedia

…så det sto verken ære eller noe annet på spill. Og det syntes for bortelagets del.

Under mykje lys, men ikke varme, så varmet gutta opp til herlig nederlandsk musikk. Mer konkret til Bløf og Guus Meeuwis, sikkert til irritasjon for de 10 fremmøte som frøs på tribunen. JAJA…De slapp i alle fall Sveriges bidrag til Eurovision i 84

Blixtar og dunder med Herreys! Fra tiden der tilskuerne satt pyntet med smoking i salen.
Oppvarmingen svingte som bakgrunnsdanserne til Carolas «Fångad av en stormvind» fra 93

Tidlig knockout

Vi avgjør kampen før tilskuerne har rukket å finne ut av at det ikke er kiosk. Etter fem minutter skårer Ødegaard Aasen (som de fleste på Kadda håpet ville være et omen for en hvis annen med samme etternavn i en annen kamp litt senere på kvelden).

Så punkterer vi kampen tre minutter etterpå når Berg Myrstad setter vårt neste mål.

Frisparket fra Ødegaard Aasen havnet hos Berg Myrstad
…og vi kan juble for 3-0!

Nå får jeg besøk i den varme speakerboksen, og vi er alle skjønt enige om at dette er Citys lek med united.

Spillet foregår i all hovedsak på Lyns halvdel og gutta fra Oslo vest forsvarer seg heroisk. Dog så sprekker forsvaret innimellom. Såpass ofte at vi rekker å skåre med jevne intervaller. Vårt tredje og fjerde er signert Tyse Hilligsøe, mens Bakken skårer fem og seks.

På stillingen 6-0 og akkurat 40 minutter så blåser dommeren for pause. Det er i grunn greit, for vi vil rekke Nederland-Norge med taco.

To G13-spillere får sin 11er-debut!

Vi er tallrike i troppen for en gangs skyld. Verken hip-hop konsert, sykdom eller konfirmasjon er noe særlig fremtredende i dag. Trenerteamet gir alle rikelig med spilletid og vi har med oss to debutanter i dag:

Bech og Mehaj er begge født i 2008. Begge holder med Liverpool og begge gutta er gode spillere. Om det er flere likheter eller slektskap overlater jeg til Se og Hør å finne ut av.

Leart Mehaj
Lucas Bech!

De er i alle fall på banen og gjør en fin figur på et uvant nivå. Vi er som en havarert båtmotor i 2.omgang. Det går fremover, men ikke med noe særlig fut. Heldigvis holder jeg og lag2 spillere både humøret og varmen i speakerboksen.

Vi har stundom noen sjanser, men at det er gratis inngang er nok rettferdig. For det blir som å se sirkus uten eksotiske dyr. Det er ikke særlig til underholdning.

Unntaket er vårt syvende mål! Som er et glimrende utført angrep der det meste går på en-touch fra midt, til kant og inn. Sistemann er Skullerud Alexandersen! «Det er sjovt mand

Vårt siste mål er Tollefsen sistemann på. Så fint med en rekke ulike målskårere, på en rekke ulike angrep.

For å nevne bakre ledd fra keeper og ut, så holder de jo nullen. Men vi var mer bekymra for frostskader på Nico og Jesper enn vi var for om de måtte vaske tøyet etter kamp. Jeg regner med keeperne kom først til taco-bordet etter kamp. For noe særlig mer enn en kattevask kan ikke ha vært nødvendig.

«Nede for telling» synger Bjørn Eidsvåg – eneste ikke-Eurovision sangreferanse i dag

Med hjelp av forsvaret så holder vi Lyn unna de største sjansene og seier 8-0 er ett faktum!

Summa Summarum:

Vi er gode så lenge vi trenger det på resultattavla. Fine angrep og vi setter nok sjanser i innledningen til at det blir mer spennende å se Derrick i opptak enn hva det ble fra 15 minutter og ut kampen.

Resten av 1.omgang har vi full kontroll og en ok effektivitet gjør at det står 6-0 midtveis.

De siste 40 minuttene blir en transportetappe, der vi for halv maskin allikevel vinner 2-0. Så 6+2 er 8 mot 0.

Mest gledelig i dag var vårt syvende mål og at to stk G13 fikk sin 11er debut!

Varm mat etter kampen smakte godt!