G15.2: Topplagene viste seg frem

GUI G15- Bærum G15.2 2-1 (1-1)

Så var det på tur igjen! Årets lengste bortetur med kampstart på det seneste tidspunktet (13 km og kl 2030). Så med høsten i full sving ble det både sent og mørkt. På med «Country Roads» på anlegget og av gårde til kamp!

Sorry John Denver, jeg foretrekker denne versjonen

To gode lag viser seg frem!

GUI var på tabelltopp, mens vi var hakk i hæl. Så mye ære sto på spill. Det kommer tidlig frem i kampen at dette er to gode lag, for begge har perioder med godt lagspill, og perioder der enkeltspillere viser frem sine ferdigheter.

Vi skårer kampens første mål, men i skrivende stund så må jeg innrømme at målskårer gikk meg hus forbi. Kombinasjon av dunkelt lys og samtale med innbyttere gjorde sitt at jeg ikke fikk det med meg rett og slett.

GUI gir seg ikke, og laget som som er oppkalt etter et gammelt gårdsområde som strekker seg fra Heggedal og ned til Vollenbukta, utligner på corner. Dette målet er nærmere vår benk så her har jeg «VIP-losje»-innsikt. Et voksent dødballmål der en godt slått corner havner på en av de høye odelsguttene og kontant i mål. Da var vi like langt igjen da…selv om det sto 2-1 og 91.04 på resultattavla. Antar en sløv oppmann fra en A-kamp tidligere ikke har nullstilt tavla.

Derimot så nullstiller vi og klarer å holde topplaget GUI til 1-1 halvveis.

Kun forskjell i detaljene

Ok, GUI starter 2.omgang best. Deres beste periode i kampen er fra avspark nå og til midtveis i omgangen. De skaper nok sjanser til å putte både 2, 3 og kanskje 4 hvis det ikke hadde vært for New Zeal*****—unnskyld….australieren i mål: Matias Clowes.

De får til slutt betalt for sjansene de skaper, da vi blir vel offensive i vårt spill. De klarerer fra egen boks og vårt forsvar står såpass høyt som midtstreken. Deres klarering blir en kontringsball når vi bommer på den ved midten og vi har ingen sikring. Tavla derimot lyser rett allikevel på 2-1 til hjemmelaget. «A broken watch is right twice a day» etc

Det som ikke er riktig på tavla er tiden. For i følge den så har kampen vært over siden vi tok avspark i 1.omgang. Gutta våre er slettes ikke ferdige og legger inn en heroisk sluttspurt. Flere ganger kommer vi til halvsjanser, før kampens største sjanse kommer rett før slutt…

…da avslutter vi på innsiden av stolpen og returen ligger til å plukke i feltet. Der kommer det en blå spiller først som måker den av gårde og ut på potetåker nr 2.

Så når det kun er 7 sekunder tilleggstid, så er det ikke tid for noe mer drama og det hele ender det med 1-2 tap.

Summa Summarum

En jevn 1.omgang der vi er bedre i duellspillet enn i forrige kamp G15.2: Årets tøffeste kamp | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no)

Derimot er ikke samspillet like bra som f.eks mot Røa. Noe av det kan forklares med at dette var topplaget i divisjonen, så vi fikk dårligere tid med ball. Alt i alt er det ok med 1-1 til pause

2.omgang så starter GUI best og de avgjør med å være bedre på de små detaljene i dag. Veien opp er kort og vi skal jobbe videre for å bli bedre fremover!

PS! Gledelig å ha «Hammer» tilbake. Han spilte 1.omgang, så satt han med meg på benken og snakket om Ryder Cup i 2.omgang

GO EUROPA!!

Vi får håpe Postmannen leverer igjen til helgen!