G15.2: Klikk-klakk fotball

Røa G15.2- Bærum G15.2 0-5 (0-5)

Etter 9-5 seier i åpningen skulle vi ut på tur for årets første bortekamp. Turen var egentlig ikke så lang, 10 minutter. Men så måtte Massimo innom en bensinstasjon for påfyll av baconpølse, med det tok turen «hele» 14 minutter.

Vel fremme så går vi igjennom planen, gutta varmer opp og «enkelte» i trenerteamet sjekker Foodora-mulighetene på Oslos vestkant.

Helmax Bærum

Alle vi i 30-åra og eldre tar kjapt uttrykket «helmax». Til dere konfirmanter, så kan jeg gi et tips om å bruke google. Uttrykket kommer til sin rett i dag, slik det gjorde det for trioen ledet av Egon Olsen når planen hans innledningsvis fungerte.

For de uinnvidde så var vår plan om å bygge spill pasning «minutt-for-minutt». Tålmodighet. Dette klarte gutta med glans kampen igjennom! Med ball langs bakken spiller vi oss til sjanser og med det kom målene- etter hvert.

Vi kom til mang enn sjanser i kveld!

De fleste målene kom etter godt angrepsspill, men jeg fikk også «flashback» til den tiden da BIP-hallen ble brukt til fotball. Vi terpet cornere. I dag skårer vi på en gang på godt slått legg fra Jesper G som havner på hodet til Felix B M og kontant i kassa!

Til pause går vi fornøyde på stillingen 5-0

Takk til de som kom!

2.omgang- Gutta leverte, så også Foodora!

Det var kun meg og 4 spillere (nå tilskuere) fra lag 1 som hadde varm mat levert av Foodora- men for samtlige Gule på tribune så varmet spillet såpass at knott og mygg ble plagsom!

«Never change a winning team» er det visstnok noe som heter. For oss i dag så byttet vi ofte inn og ut. Dog så var det kun to tilgjengelige spillere på benken, så oppskriften ble ikke radikalt forandret.

Samtlige klarer seg bra, dog vanskelig å vurdere vårt bakerste ledd i Niko R. Da Niko R fikk føle på hvordan folk som jobber med turisme under korona har det. Niks og nada å gjøre. Blir nesten som rollefiguren til Jack Nicholson i «The Shining» fra tidlig 80-tall. En vaktmester på øde hotell som (antagelig) kun har imaginære opplevelser- heldigvis så verken er og ble Niko R like gæren som nevnte skuespiller i filmen (og i virkeligheten også for så vidt).

God defensiv kontroll. Her med Phillip L N og Felix B M

Tilbake til kampen. Vi spiller bra i det store og hele. Vi må vel ha noe sånt som 75-25 eller mer i ballinnehav. Vi treffer på det meste og bevegelsene sitter som Finn Schjøll i det derre «Danse med stjerner» (som påtatt kultursnobb fra Elverum så nekter jeg å google det egentlige navnet på programmet)

Forskjellen på 1 og 2.omgang var en vesentlig ting: antall mål. Alle kom de første 40 minuttene av kampen. Vi skapte nok i de siste 40 minuttene til å doble, det bare ville seg ikke.

Mads S A – som egentlig er rød og hvit.

Så det ender med 5-0 der pasningsfotball (og helmax) er dagens nøkkeltord!

PS! Kompis Pizza på Røa kan anbefales. De leverte i samme stil som gutta!