G14: Strålende avslutning på sesongen!

Bærum/Høvik G14- Kolbotn G14 3-1

Gutta kom fra en av årets beste prestasjoner når vi slo Øvrevoll/Hosle borte forrige lørdag (5-4 seier). I dag ventet laget ett hakk over de igjen på tabellen: nemlig gutta som bor nær Tusenfryd.

Så skulle det vise seg at det er vi som kjørte karusell med de på denne strålende dagen for fotball!

Havner bakpå, men gutta spiller som ett lag

Innledningen av kampen er jevn. Noe jeg tror en ok besøkt tribune er enig med meg i. Begge lag er frempå, og begge lag forsvarer seg godt. Så hadde det vært sjakk, så hadde de spillegale livebettet på remis.

Mens skribenten svir to plater med vafler, så skårer gjestene fra andre siden av Oslofjorden. Greit nok at de får den, for kjipt å stå opp en lørdagsmorgen med lang reisevei og bompenger uten å ha med noe tilbake.

Om vi var trøtte før målet, så våkner samtlige Gule i alle fall nå. Vi treffer på pasningene, løpene kommer og det takles så man mistenker at det var god gammel The Worst Sunday League Tackles – YouTube …vel helst så ille ble det ikke, men vi la ned sjel i det vi gjorde. Og det gledes helt inn i stekeosen som utgjør kiosken

18 minutter og det er klart for 1-1. Vår sistemann på den var Leart M!

Resten av omgangen er jevnspilt, så sånn sett ikke så mye å utsette på at det er nettopp 1-1 og uavgjort på tippelappen halvveis.

Enda et hakk opp

Vår prestasjon i de første 40 minuttene er godkjente de. Vi er helt jevne mot tredjeplasserte Kolbotn. Det vi gjør i 2.omgang derimot fortjener heder, ære og en tur innom McDonalds (jeg vet ikke hva som er trendy lengre)! For nå er vårt spill som marinert BigMac, taklingene sprø som friesen og innsatsen langt bedre enn de underbetalte ungdommene i frityrkokeren!

Defensivt først, så er vi tett i duellene. Vinner andreballer. Keeper med rett sted til rett tid! I det hele tatt kunne samtlige fått jobb som mur mot et land som grenser mot USA om gærningen fortsatt var POTUS (President of the United States)

Vi satte Preg Design | Grafisk designer og fotograf — Secure (preg-design.no) på kampen jo lengre den varte

Fra midt og opp så er flere involvert og det tar ikke lange tiden før Leart M setter vårt og sitt andre for dagen. 2-1 etter 47 minutter.

Nå kunne nok Kolbotn like gjerne tatt seg en høstdukkert i fjorden to lange utspark ved banen. For denne kalddusjen hadde de nok ikke regna med. De slo oss 3-1 for kun 11 dager siden, og nå er det attpåtil er Bjørn Eidsvåg – Skyfri Himmel – YouTube

Denne høsten har vært som elgjakten i 2017 lengst inn i Finnskogen. Mye treff og smakfullt!

Derfor er det så herlig når vi øker til 3-1 med Leart etter 70 + spilte i kampen. Fordi gutta fortjente det når vi spiller som ett lag. Det svinger a la Boobysocks …bare 35 år senere.

Leart M med hat-trick i dagens 3-1 seier!

SUMMA SUMMARUM

Kolbotn noe bedre i starten og tar ledelsen. Det var sparket vi trengte for å spille bra fotball! Herfra og inn er vi på nivå og etter hvert bedre enn de blå-hvite gjestene. Hva som gleder mest spør du kanskje? Fra min plass blant stekeos og skrå vinkel: samspillet og den defensive strukturen.

Vi har hatt en god høst og gleder å følge dere videre!

Gutta stråler i kapp med sola etter dagens flotte 3-1 seier