G14-2: Målfest mot GUI

Bærum G14-2 mot GUI 6-5 (3-2)

Vår nye tilværelse med 11er fotball har så vidt kommet i gang. Forrige ukes kamp ble som kjent avlyst fordi vi var så få friske og raske.

Vi var mange nok i dag, men ikke så raske ut av startblokka. Gjestene som bor på begge sider av det som Ver å regne som en elv: GUI. Derav navnet på tidligere Heggedal og Vollen. Fint tiltak som sikrer mange flere et tilbud over lengre tid! At det er mer enn fest som er moro på «bygda» er flott!

Mange var de også i dag. Faktisk såpass at de kunne kjøre 1 og 2 rekker, slik som i hockey. De byttet lag bokstavelig talt, så mange var de!

Vi for vår del var 14 til slutt, takket være Erik LS, Simon VH og ikke minst tidligere 06-helt Tyler KM! Sett etter kampen så virket det som at Tyler virkelig ikke hadde vært borte fra fotballen pga annen idrett. Mer om det senere.

1.omgang

Starter på verste vis. Er ikke nøye å slippe inn mål i og for seg, men vi er rustne som spiker i en vilkårlig stavkjerke! Banen er med ett så mye større enn på trening, og flere har lite, sågar ingen, erfaring med fotball på disse størrelsesmålene.

0-1 og 0-2 er et faktum før publikum rekker å fryse. Noe som er godt gjort nede på Kadda. Når kiosken attpåtil er stengt, hva skal godtfolket på tribunen varme seg på da? Noe medbrakt fra Kollen?

Vel, gutta lar seg ikke affisere at vi ligger under, Jo lengre omgangen tikker av sted, jo bedre blir vi. Med det kommer også mål.

1-2 ved Noah, før Oscar utligner ved å krige ballen i mål! 3-2 kommer rett før pause på et løp av Theodor som varmer langt inn i sjela. Et langt løp, som til slutt blir kronet med skåring.

Fullt lys, ikke fullt så mange folk! Takk til de som kom!

To knagger for 2.omgangen

Det var: Returløp og mer spill langs bakken. Du verden som vi innfrir på dette de siste 35 minuttene.

Rett nok gir GUI oss en kalddusj med 3-3 rett etter kickoff. Fra der av og nesten hele veien inn så holder vi kontrollen på kamp.

Tyler på midtbanen er manna fra himmelen! Med seg i Aksel og Noah, så strøs det pasninger til kanter, være seg Theodor eller Nils Jørgen!

Sistnevnte er også poden som står bak 4-3 med et særdeles godt skudd. Nils J har krutt i foten.

5-3 er Theodors andre for kvelden. Artig at han får betalt for alle løpene han tar langs kant!

6-3 er med Tyler som dribler en, to, frem og tilbake. Rundingsbøye og en gutt til. Så på åpen kasse som det skulle være Sverige-Russland i VM finale i en «uviss» sport, så punkterer Tyler kampen. Bandyens svar på Sidney Crosby kan også spille fotball!

Helt på slutten så blir det mye rot, og GUI skårer både en og to. Slik at kuleramme har 6 gule og 5 blå med minuttet igjen, Men akkurat som for Bernie Sanders, så er det ikke mer tid å ta igjen ledelsen (til Biden) på.

Så det ender med 6-5 seier. Moro, men viktigere:

Vi ser fremgang i spillet, og vi fikk god hjelp av nevnte 07ere! Det er godt vi funker som en klubb.

Til slutt: Tyler er nevnt, men samtidig gikk dagens premie for verdifull spiller til Patrick Kelleher! Er lett å nevne alt det offensive, men Patrick er meget god i forsvar. Leser spillet, bruker fysikk og med en over snittet pasningsfot!

an-mhaith som det visstnok heter på irsk!

+ Bedre pasningsspill laget i mellom. Solide keeper. God hjelp

– Dårlig returløp. Noe svakt duellspill