G13: Full kontroll i lokaloppgjøret

Bærum G13- Stabæk G13.B 7-2 (5-0)

Flotte forhold for derbyoppgjøret mot Stabæk på vårt flotte kunstgress under sol! Det eneste som mangla var badetemperatur og kiosk med Grandiosa. Ja, apropos Grandiosa – det kan vel ikke være Juleaften hver dag?

Det er hektisk kampprogram for G13, og kun for to dager siden reiste de opp til hjemstedet til Rut Brandt og Knut Faldbakken- alle vet da vi snakker om Hamar, bygda litt før metropolen Elverum. Kampen vi snakker om her er Adidas Cup og det endte med seier 3-1 seier!

I serien har vi ikke fått full uttelling og har ett tap og en uavgjort på de to siste. Så skal topp tre og kvalifisering til en lokal Champions League til høsten leve så burde vi ta med oss tre poeng i ballsekken på eget fort!

Dyp konsentrasjon, eller er det bønn? Er tross alt søndagskamp

Stabæk ypper seg- vi svarer

Coach Thorberg har sin vanlige førsnakk, med dertil velkjente oppvarmingsrutiner.

«De Blaa» fra bygda Bekkestua har mye ball i starten, men kommer ikke til store sjansene.

Vi derimot er like dødelig som Inland taipan – Wikipedia og hugger på vår sjanse! 1-0. Nå virker Stabæk litt lammet, og vi benytter oss av det overtaket som vår giftige åpning ga oss.

Alt i alt så avgjøres kampen etter 1.omgang, for det står 5-0 når det er tid for drikkepause, ros, korrigering og kanskje en mellombar?

Crusie på banen – og snart på Oslofjorden

Med 5-0 når vi starter opp igjen, så skal man være relativt pesimist a la Schopenhauer for å frykte poengtap her. Samtidig så har vi rett nok rullert på laget grunnet tett og tøft kampprogram, men ville vi slippe oss for mye ned? Ville noen på laget kanskje følge mer med på hvordan det gikk i jakten om 4.plass i PL? Som også gir rett til Champions League – denne gang fro voksne.

Når Stabæk skårer etter kun 2 minutter av 2.omgang så er jo i alle fall jobben deres for comeback startet på beste vis.

Magnus redder – en god vane.

Men så kommer det en forfriskende kalddusj når vi hamrer inn set-sifre a la Casper Ruud med 6-1 kun minutter etter Stabæks første mål. Vinner Ruud set, så vinner han gjerne match også.

Så også med oss. For selv om gjestene skårer en til, så gjør vi det samme og da etter intens tasting på kalkulator har jeg funnet ut at 5-0 til pause + 2 mål til hvert av lagene betyr = 7-2!

«Heimesiger» som Sølve Grotmol sa når han leste opp tippekupong på 80/90-tallet!

Vi befester oss på toppen med klart best målforskjell, og har tre kamper til før regnskap gjøres opp

Gutter 13 år 1. div. avd. 01 vår 2022 – Tabell – Norges Fotballforbund

May be an image of 7 people, people playing sports, people standing and grass