G13 A: Viktig poeng i merkelig kamp

Bærum G13 A- Holmen G13 A 1-1 (1-1)

Syvende kamp for sesongen og vi visste at med tre poeng her så ville det lukte gås, elg og pommes frites av vårens tabell.

Orden i sysakene før kamp- dette er flott, eller hva Per-Tore S?

Knallsterk åpning, men betalingen er svakere enn renta i Norges Bank

Gutta er virkelig påskrudd fra første spark på ballen. Fra min vinkel bak Holmens mål får jeg virkelig valuta for inngangspengene vi ikke tar. Det er flott samspill og det er sjanse, på sjanse, på sjanse. .. og slik kunne jeg fortsatt slik Jack Nicholson rollefigur skrev All work and no play makes Jack a dull boy – Wikipedia under sitt 6 måneders opphold i klassikeren «The Shining».

For det var virkelig Citys kamp mot united, Norge mot Sverige, eller Mike Tyson i sine glansdager. For vi leverte mye bra og det eneste som uteble var selve skåringen. Selv når vi hadde ballen over linja, så ble det ikke mål.

-DA er det vanskelig å få mål da som Ludvig fra Flåklypa nok ville sagt det.

Vi spilte virkelig med brystkassa frem i dag! Her i våre nye flotte drakter (TAKK til Blix Datagulv!)

Vel, vi får faktisk betalt til slutt og med det menes etter 20 minutters konstant press mot Holmens mål. Gleden er stor og fra min sideplass så tenker jeg «nå er denne kampen over«. Så med en god følelse for utfallet så trasker jeg inn i klubbhuset for litt «grønnsaker og vann».

Så skal det vise seg at jeg er så langt unna profet i eget rike som jeg kan komme. For etter mitt nevnte «pit-stop» og en tur til foreldrene på tribunen så kan de fortelle at Holmen har gjort som Imperiet i Stae Wars- The Empire Strikes Back – Wikipedia

Ikke bare i form av spill, men på tavla lyser det 1-1. Like før pause, og det svir som vepsestikk uten allergisprøyte.

Ny omgang- en helt annen kamp

Jaja tenker jeg. Vi må nok få «ketsjup-effekten» om vi spiller som vi gjorde i hoveddelen av 1.omgang. Det kan da ikke være mulig under disse forutsetningene.

Så skal det vise seg at jeg la feil forutsetninger til grunn-…ikke ulikt hva jeg gjorde på Ex-phil, nynorsk eksamen og alskens skoleprøver i mellom det.

For de rød fra Holmen ligner mer på Liverpool nå enn united. Så man kan tydeligvis skifte lag etter en pause! Det er en helt annen prestasjon gutta fra rett over Asker-grensa gjør i de siste 35 minuttene.

Så nå er det meste i limbo. For en rekke av deres gode spillere er nære ved å skåre. Bl.a. har de en heading på blank kasse som man må hår som en hippie ville skåra på. Så det finnes noe fint med å være hippie og tydeligvis. Heldigvis for oss hadde nevnte Holmen-spiller stusset håret til 17.mai. Så 3* hurra hurra hurra for det.

Vi også er frempå. Ikke så voldsomt som i forrige (del av) omgangen, men nok til at de kunne bidratt til jubel på en fint besøkt tribune!

Men det lugger imot. Ingen av lagene finner helt riktig medisin, og det ebber ut med poengdeling. Der og da ligger gutta på kunstgresset og er skuffa. Men sett i ettertid har vi fortsatt god kontroll på egen skjebne (topp 3 til våren).

Men feilskjær er brukt opp og det er en ny dag på jobben som venter mot BVH og Haslum.

Summa Summarum:

Vi spiller flott fotball og skaper nok sjanser til at det kan bli inflasjon både i Bærum, Norge og vesten for øvrig. Dessverre så skårer vi bare ett mål på alt det flotte spillet, og det blir enda surere inn mot pause når Holmen utligner like før halvtid.

I 2.omgang så skifter kampen karakterer i like stor grad som Elizabeth Taylor – Wikipedia skiftet ektemenn. Det ble jevnt og at det ebber ut med 1-1 er kanskje ikke så mye å si på totalt sett. I alle fall betyr det ene poenget at vi kontroller vår egen skjebne iht. sesongmål selv.

Det gledes!