G12: Måljakt i høstens mulm og mørke!

Hva kan man bruke en fredag til? En ting er å spille kamp, noe annet er å få tak i nok spillere som ikke ærer norske tradisjoner som hyttetur etc…

Etter frem og tilbake og med god hjelp av 2011, så var vi i mål med antall spillere en gang på ettermiddagen. Enda godt at Netflix ikke har sluppet alle episodene av The Crown enda, for da hadde arbeid måttet vike for meg og.

Vi setter kursen for Frisk sitt flotte anlegg med denne godbiten på bilstereo:

Så blir vi tatt skikkelig godt imot på Røkkeløkka. Gratis kaffe til alle og latteren sitter like løst som foten på gasspedalen på veien hit.

Våre 11 synes det er kaldt, så de varmer opp tidligere og mer enn vanlig. Så er det klart for kamp:

Frisk first, Bærum Last and finally Everything

De første 15-20 minuttene er i og for seg jevne de, men det er de med høstfarge på drakta (Frisk med oransje) som står for målene. Ikke bare en, ei heller to, men TRE mål.

For de som tror vi skal gå lei, bli sure på hverandre og kaste inn 11 håndkle- ja de kjenner ikke våre Gule helter. For vi blir ikke rundspilt slik united blir. Forskjellen på Gul og oransje er bare at de får inn i mål, mens vi lager et lovlig sent St.Hans-bål av våre muligheter.

Frisk var best i starten av kampen!

Dog så varer ikke den brenninga så altfor lenge. De siste 15 minuttene eller så, er det vi som tar over. En skikkelig god periode i alle lagdeler. Med mer folk fremover, så kommer også sjansene og derfor endelig målene! 1-3 og 2-3 før pause.

Om noe å utsette, så er det at vi ikke skårer «hundre» mål før halvtid. For det ble like mye gult her som løv på bakken, eller folk med toppskatt på Blommenholm.

Gutta sitter som tente lys når Jakub gir tips!

2.omgang ga full klaff

Så vi ligger under en til pause, men spillet på slutten av første ga mer enn meg håp om noe utbytte. Være seg i krypto, eller resultat i denne kampen.

Det skulle tidlig vise seg at vi ikke levde i blindt håp i troen om noe langt fremme i tid. For umiddelbart etter avspark så setter vi fart som den raskeste stasjonsvognen. Med plass til alle 11 Gule på samme tur.

Da går det ikke så lenge til før vi skårer heller. 3-3. Nå er det fyr i teltet! Vel, med dagens leirskole som mange har vært på denne uka, så bodde de kanskje i telt? Men antagelig i leiligheter, eller «hytter» som nordmenn kaller bygninger på mer enn 20 kvm , med innlagt vann og internett.

Høstfarger både på trær og drakter!

Nå kommer målene på rekke og rad. Eller som køen ved McDonalds, som vi altfor lett bare kjørte fordi på veien hjem.

I det store og hele ender det med 8-3, etter at vi lå under med 0-3. Steike, barnefotball kan by på noen skikkelig karameller!

Hva var årsaken til dette skiftet? Vel, vi fikk kantspillet til å funke på begge kanter! Samtidig spilte forsvaret veldig bra etter en noe sirup-start i 1.omgang. Så er det kjekt å ha en keeper som redder mye når vi inne i mellom glipper.

Alt i alt kan vi dra fra Røkkeløkka med nok en fortjent seier, uten å stoppe på noe gourmet»resturant» og hjem til Beat for Beat?

Gode manerer etter kampen! Takk til frisk for hyggelig mottakelse og fin kamp!