G12: La det swinge, la det rock`n roll

Bærum G12- Haslum G12 7-3 (3-2)

I disse Eurovision-tider så er gutta muligens inspirert av duoen de helt sikkert ikke har hørt:

«Let It Swing» or «La Det Swinge» – Bobbysocks – YouTube

For det ble mye «swinging» og dansing her ute på vårt flotte kunstgress. Sagt på enkleste vis: Til og med Sverige hadde gitt oss 12 poeng her i dag!

Vi spiller fotball- ofte nok i alle fall

Er det ett tema som jeg har jobbet med siden jeg ble kaptein på skuta, så er det å:

 • spille en-touch pasninger
 • bruke hele banen.

 • Det har ikke alltid det har gått som ønska, men i ungdomsfotballen må man være tålmodig. I dag gir gutta avkastning som det beste hedgefondet! Høy risiko – høy gevinst, eller hva KG?
 • Ok, litt faglig nå. Vi spiller ut på kant, gutta våre løper ned mot linja, så kommer det innlegg. Der avslutter vi. Ikke alle går i mål så klart, men vi tar ledelsen både med 1-0 og 2-0 før vi bytter.

  Så kommer de rød-hvite tilbake. De har god lagmoral og jobber hardt. Fra vår midtbane blir det store avstander og de skårer også en og to. Slik at det er uavgjort like før pause. Da får vi straffe, som Ollie setter i mål. Antagelig hans 100 mål for sesongen.

  Alt i alt en god 1.omgang, der vi starter og avslutter bra. Midtdelen (15-30 min) blir noe svakere, og spesielt på midtbanen der avstandene mellom våre egne blir for store.

  And the twelve points goes to….?

  Alternativ A ) Abid sin rundhånda kulturstøtte under Corona? B) Illegalt Design- russefirma som snylter ungdommen for penger – eller C) Våre egne poder som stråler i kapp med sola om dagen?

  Svar sendes til NRK Hordaland, og vinneren får et «flott» NRK-krus

  Det er moro å se angrepene som mange av våre er involvert i. Ikke en eller to, men mange av våre. De knekker påskenøtter en måned for sent, men de knekker de likefullt. Noe av det morsomste en trener kan oppleve er å se utvikling ute på kamper. – Ja, i tillegg til å ikke spille tidlige kamper på cup da.

  For det er ikke bare i dag vi er gode, det tas skritt stadig vekk. Vet ikke hva slikt kalles i finansverden, men man skulle tro vi drev med «inside trading» så mye avkastning våre treninger gir.

  Så igjen til det faglige – Hva konkret er bra? Samspill og bevegelse. Angrepene der mange er involvert.

  Så må virkelig vårt forsvar nevnes: For vi har en keeper+ trio bak som stenger igjen hvelvet a la Credit Suisse. Mathias, Marius, Daniel A, Kristian N og (bursdagsbarnet) Max er alle veldig gode i dueller og har bra tilslag på ball. Så det renskes opp, slik de sikkert lukker ugress fra familiens hage for noe lommepenger.

  Målene renner inn- riktig vei. Vi speller «hæmmat» som man sier på Hamar, og det eneste som mangler denne torsdagskvelden er en telefon fra nettopp Hamar tilhørende ett visst gambling-selskap.

  Telefonen kom aldri, så vi får leve med en sterk kollektiv 7-3 seier!

  Vår egen gullrekke her

  Summa Summarum

  God keeper og standhaftig forsvar. Sterke en-mot-en, god spilleforståelse og bra tilslag på ball. Det betyr kun to baklengs.

  Offensivt så spiller vi tidvis veldig vakker fotball- i tråd med Kom mai du skjønne milde – YouTube

  Flotte angrep og mange som skårer! Flott levert av samtlige!

  PS! Tusen takk til Victoria som kom med kake til alle på Max sin bursdag!- Hyggelig og bidragende til god stemning!