G12: Ikke noe streik å spore her

Bærum G12- Lommedalen G12 3-0

Høsten er her, gutta har «fri» og på dagtid florerer det av lærere på vårt anlegg. Ikke fordi lærerne stiller bedriftslag, men de står på (sine rettmessige) krav om bedre betingelser etc.

Nå inne i varmen, med vaffel og saft + fasit i hånd så kan jeg konkludere med at gutta ikke streiket! For du verden som samtlige møtte opp på «jobb»

Jevnt og fint- slik kamper gjerne skal være!

Flott fokus på oppvarmingen ga håp om at vi skulle treffe «elg» i høstjakta! For hittil i høst har fangsten etter kampene blitt mer mager. Er det noe jeg ikke liker, så er det magre tilstander. Skal være sukker og kjøtt til middag, og i dette tilfellet poeng

Lommedalen byr så absolutt opp til mer enn (bygde)-dans. De har en rekke gode spillere og en smittende positivitet over hele laget! Så i starten av kampen, la oss si første 20 minutter, så er det ganske så jevnspilt. Begge lag kunne skåra, men om det står 0-0 eller 2-2 er egentlig ganske underordnet.

Mest positivt for vår del i 1.omgang er bra forsvarsspill. Her er det helhjerta innsats, fyr og flamme. Vi kan bli med metall-bandet til Varg Vigernes hadde vi vokst opp på 90-tallet.

I 2022, den 21 sep og med – 20 (føltes det som), så varmet spillet mer enn været. Fra sidelinje så holder vi god kontroll på bytter/spilletid (mener vi selv), og at det står 0-0 til pause er lettere å akseptere enn rentenivå, minusgrader og så langt en fryser tom for elgkjøtt!

Innertier! Nå blir det middag!

Rett fra menyen på Maaemo ?

Vi rokerer noe om på hvem som spiller hvor. Ellers går pause-prekenen mest ut på det som er positivt:

  • Innsatsen, valgene med ball og noen ganger de valgene uten.

Fra sidelinja føler jeg meg som profet i egen boble når vi tar kontroll på kampen. I løpet av minutter har vi skapt masse bra sjanser, og hadde jeg hatt kontrollen til resultattavla så ville den lyst opp med 2-0 ledelse!

Olander sto bak noe av forarbeidet, men Nicolai D er odelsgutten som får vann til å bli vin? For han skårer begge, ett på flott skudd og det andre via 100 % jobbing på retur.

Nå er det ikke riktig så kaldt lengre, renteøkningen kan leves med tross alt (har jo Nordnet), og til middag er grandiosa erstattet med guttas jaktutbytte!

Det er viktig å få frem at forsvaret var solid hele kampen med Danial A, Kristian N, Lukas «Ippon», Sasmit og Sebastian + superhelt og kongen av G-nøkkel: Mathias B-O.

Fra midten og opp så er det bra nivå og lagspill. Olander er nevnt, men Andreas H K, Eskil B, Jonathan M i NY kantposisjon, Leander og vår egen alpinkonge i Fredrik L. Sistnevnte var såååå nære ved å skåre og arbeidet i forkant fortjente å bli til mål.

La meg nå være 100 % faglig i to setninger. For det som er bra med de overnevnte og spillet er pasning+ bevegelse. Ut på kant, innlegg og løp foran motstanders mål. Vi var virkelig tilbake til vårens blomstring akkurat i kveld!

På tampen så får vi et mål til, nå ved Jonathan M som krangler inn en retur og med det fastsetter dagens resultat til 3-0 «heimesiger»!

SUMMA SUMMARUM

En jevn start, der begge lag er jevngode offensivt. Med litt marginer med oss, så holder vi unna for gutta som bor på gårdsbruk blant eng og beitemark.

På slutten av omgangen er noe nære, men det står seg med målløst til pause. Hovedutfordringen var mangel på avslutninger.

2.omgang er to hakk bedre. Nå er «elgen» lokalisert og fellingstillatelse innvilga. Så vi spiller ball-i-hatt og leder 2-0 tidlig. Fra midtveis av og til slutten er vi ett hakk bedre, men nok til at vi totalt sett vinner 3-0.