G12: Det regnet overalt

Bærum G12.2 – Frisk Asker G12 1-8 (0-6)

Ca en halvtime før avspark samles vi ved den vante benken ved siden av 7er-banen. Vi snakker litt taktikk, litt om alt annet og så setter vi i gang med oppvarming. Så langt er det sol på himmelen og vi ligger i grunn på skjema.

Markant forskjell i det meste

Så skal man ikke ha sett mye fotball for tidlig å fastslå at de oransje er som Nederland, mens vi er mer lik Sverige. Uten Zlatan, Abba, Gustav 16 og Tre Kronor.

For at det er forskjell kommer frem tidlig i kampen og det varer 1.omgang ut. Det er klikk-klakk, mens vi blir mest presset til å «lukke øyne for så å slå langt». I håp om å finne noen og en gryte med gull samtidig.

Takket være flott innsats så holdes antall baklengs nede, men det er ikke noe å si på at de oransje som er sponset av Røkke leder med 0-6 når dommeren blåser for halvtid.

Det som gledes fra de første 35 minuttene er innsatsen, alt annet målt opp mot Frisk Asker må vi jobbe videre med. For de var rett og slett bedre.

Snakket om innsats- gutta leverte!

I pausen så går praten om å forsøke, jobbe intensivt og aldri gå sur/lei. Resultatet får bli som det blir, men vi skal forsøke hele omgangen ut.

I vår nye 4-4-0 formasjon med defensivt fokus får vi demret opp noe av Frisk sitt flotte spill. Så på måltavla så forholder tallene seg mer rolige enn de fleste av våres gutter utpå her.

Samtidig har vi sporadiske angrep, bl.a. et Ollie-skudd i stolpen og ut.

Etter hvert så skårer gjestene to til, og det gjenspeiler det meste som skjer her ute det. Ikke noe å krangle på.

Så får vi ta med oss at vi skårer ett og at det offensive spillet tidvis i 2.omgang bød på kombinasjoner som øvd på trening.

Summa Summarum

Ja, så regnet det fra himmelen, det regnet inn baklengs og på leverposteien. Til tross for det var det ingen sure miner og en bedre prestasjon i 2.omgang som vi skal bygge videre på.

Noen ganger er ting litt kjipt, ikke ulikt dette referatet som ikke er all verdens grunnet deadline på ting og tang privat/jobb, kone og unger.