G09: Spilleglede og taco = suksess!

Etter mye planlegging, innspill, tasting på messenger og handling for en hel bataljon så var det klart for G09 Vennecup på Kadda!

For gutta som fyller 13 år neste år skal jo samarbeide i stadig større grad. For de som ikke kjenner til det, så er det 60 spillere fordelt på tre skoler: Jong, Evje og Blommenholm! Bak disse så bidrar en ivrig foreldregruppe som (også) i dag bidro til å legge rammene for en veldig morsom dag!

Innkjøp, baking, vasking, organisering, steke 25 pk kjøttdeig, hakke løk uten tårer og så mye mer! Alt ble unnagjort slik at gutta kom til dekket bord!

Dog før varmmaten så var det klart for vennecup, der spillerne på de ulike skoler ble fordelt slik at det var nye fjes og ferdigheter de måtte forholde seg til! 8 lag fordelt på vår nye kunstgress endte med at united (liten u med vilje så klart) stakk av med seieren!

God coaching mellom kampene
Innsatsen tilsier flagget til topps!
Disse gutta vinner mer enn united

Etter timevis med ball, så var det på tide å fylle på med taco og kake! Det var god stemning på klubbhuset og vi er heldige som har et såpass funksjonelt samlested for alle klubbens medlemmer!

Så først i 17tiden måtte noen dra for å pine seg igjennom kulde….og ja, norsk landslagsfotball! Det ble to smultringer på Ullevaal i form av 0-0, mens på klubbhuset så ble det knapt en smult igjen når ivrige ungdom gikk til bords

Moro med liv og røre på klubbhuset vårt!

Til slutt så vil skribenten (Massimo) takke alle foreldre som bidro før, under og etter hele arrangementet! Mange års erfaring tilsier at foreldre er viktige med sine bidrag for å forsterke trenernes arbeid!

Denne herlige dagen er det dere som skaper i høyeste grad! Tusen hjertelig takk til alle og enhver!

Så gleder vi oss til tiden/årene fremover, der vi skal utvikle spillere, lære de verdier og ha med flest mulig, lengst mulig!

–Dagen i dag bidro sterkt til det!–