G07: Gutta våknet!

Bærum G07- Røa G07-2 5-4 (1-3)

Innledningen inn mot kampen ble litt rotete. Vi i trenerteamet måtte ringe rundt for å sjekke opp hvor en håndfull spillere var. Gradvis fikk vi kontroll, og vi ble nok til å kunne stille slagkraftig mannskap mot Røa.

Om innledningen inn mot kampen var noe rotete, så var de første 15 enda mer av samme sort. Kanskje vi håpet på statistroller i en Zombie-film? Utpå matta gikk det i sakte film. Røa var våkne som høns på bondegård, og de tok tidlig ledelsen. Siden malte de på videre, og 0-1 ble til både 0-2 og 0-3.

På sidelinja så mistet vi barnetroa og Daniel/Markus sine hoder jobbet på spreng for å finne riktig kur mot den skjeve starten.

Det bedret seg noe utover i 1.omgang og vi rekker å skåre et mål før pause. Målet kom med Bill.

Fra Zombier til brødrene Ingebrigtsen

Vi gamle på tribunen heia etter beste evne, mens gutta plutselig hadde forandret seg fra zombier til et godt spillende lag! Kanskje de hadde tatt et bad på stranda, kanskje det var Daniel/Markus sine ord – antagelig en kombinasjon?

For i de siste 35 minuttene så er det en gjeng superhelter som har våknet til liv! For nå er ikke underholdningsverdien der kun C-film med zombier. Nå er det en produksjon verdt minst to stk Amanda-statuetter! Nå kan «Orions belte», «Hustruer» og Kongens nei» bare abdisere!

For gutta sto for solid underholdning som varma langt inn i hjerterota!

Dels fordi det ble spenning og moro, også til dels fordi måten vi ikke gir opp på er vel verdt applaus, heder og ære!

Leonard, Bill og Simon sto bak målene, men samtlige gutter bidro til lagseieren! Kristian slang seg til høyre og venstre, og plukket baller som det skulle vært høytid for sopp! Forsvaret med Emil, Mugaish, Nikolas og Ramadan vant de fleste duellene. Mens midtbanen med Leonard, Simon, Nicolai, Brage og Naher løp som om Fanden selv pisket de av sted. Egentlig ikke så langt unna sannheten. Daniel Coach hoppet og spratt med positiv energi. Vi på sidelinja fryktet hjerteproblemer!

Det skulle vise seg at vi på sidelinja var de med høy puls. For hvilket drama det ble! For tilbake til hva som faktisk hendte de siste 35 minuttene:

Vi reduserer til 2-3 tidlig, gutta får den berømte «trua» tilbake og kjemper iherdig videre. 3-3 er kun minutter senere og nå…ja, nå snakker vi fotball her.

Plutselig sitter det meste, og når det ikke gjør, så har vi reddende engler i bakre ledd.

4-3 og 5-3 gir oss noe sjelero, men hvor lenge var Adam og Eva i Paradis? 40 dager ifølge bibelforskning. Så da vet dere det. Mens vi levde på lånt tid i vårt eget paradis når gjestene fra Oslo vest reduserer til 4-5 med nok av tid igjen.

Bill ser etter flere mål i høst!

På slutten så er de så nære, så nære. Vi blokkerer skudd, Kristian redder. Når de treffer mål, så er det heldigvis metallet kjent som tverrliggeren! Er kanskje feigt med to teologer mot motstanderens null?

Altså: Vi vant 5-4. Takket være at vi ikke mister humør, vi løper mer utover kampen og så sitter avslutningene som hekseskudd!

Det var moro på «Kadda» i dag, så satser vi på mer slikt i høstens mulm og mørke!