G06: Utviklingen fortsetter!

Bærum G06- Gruner G06 6-1 (1-0)

Ikke alle snakke høyt om det, men det er et delmål å vinne serien. I dag var vi i Pole Position. Med seier kunne ingen ting hindre oss å løfte «pokalen».

Kanskje det satt litt i gutta innledningsvis? Samtidig skal Gruner ha ros for å være gode defensivt. Både i ferdigheter og organisering. Så vi kom ikke til så mange sjanser som vi er vant til. Dermed var det lenge nerve.

dav

Når 1-0 først kom, så er det fortjent. Allikevel fryktet vi i speakerbod og tribune at en kontring eller dødball skulle spille sin rolle som partykræsjer. Når dommer blåser for pause, og tilskuerne går til kiosk i håp om varm kaffe og fersk vaffel, da er vi mellomfornøyde. Vi har mest ball og spill, men klarte ikke helt å knekke «Gruner-koden».

Andre omgang som er mestere verdig!

De som trengte sterkere drikk enn lunken kaffe blir mindre «tørst» når gutta starter 2.omgang. Vi er mer effektive i valg, derav spill. Når det går litt fortere med ballen, så kommer rommene spissene våre trenger! Da kommer sjanser og også mål!

På løpende bånd. 2-0 og 3-0 er kun sekunder i mellom. Sånn fortsetter det i de siste 35 minuttene. Det jeg ikke rakk var å vipse sammen en Toro-ferdig mix. Kampen endte 6-1 og den gir et riktig bilde på kampen sett under ett.

Vi er bedre i samtlige minutter, men gode er vi først i 2.omgang! Da viser gutta at de har noe å gjøre i celebert selskap oppe på Gjøvik til helgen (et sted det mest celebre til hverdags er Hans Olav Lahlum og et 1.divisjonslag i hockey).

Gledelig og verdt å nevne er at 07-debutant Nils Jørgen får mye spilletid og viser seg tilliten verdig. God med ball, rask på kant og farlige innlegg fra nevnte posisjon! Han ble også dagens Bærumsgutt!

Takk til foreldre som alltid stiller mannsterke opp på tribunen!