G06 Elite: Vi var ikke ready

Ready G06- Bærum SK G06 1-3 (0-1)

Mulig gutta hadde sett på tabellen, muligens var det været eller var hadde gutta at maratonkveld på fredag med FIFA 21? Antagelig var det en god mix av disse tre. Uansett, så var dagens kamp ikke så mye å skrive hjem om.

Så jeg skriver som jeg gjorde på postkortet hjem til mor når jeg ble frastjålet ting på min første ordentlige utenlandstur (Guatemala). «Alt er fint og trygt» Lite trengte hun å vite om tilstand der og da. Lite trengs å repeteres her om kampen.

For om det var gråest i været eller i spill strides de lærde om ennå en sen lørdagskveld!

1.omgang- Stillestående og avventende

På en måte så skulle vi alle ønske at det ikke var kamp i dag, men samtidig: Vi lever i Norge i oktober, da må man forvente vind, regn og nesten sludd. For det virket på gutta som at vi ikke hadde tilstedeværelse på Readybanen.

Rett nok er vi bortskjemte med gode enkelt og lagsprestasjoner, så listen vår er deretter. Dog sa gutta seg enig i etter kampen at dette var under pari. Det minnet om Norge-Serbia. Fysjom og gru…

Vi så for ofte på ballfører

Rett nok er vi bortskjemte med gode enkelt- og lagsprestasjoner, så listen vår er deretter. Dog sa gutta det selv etter kampen at dette var under pari.

For når man ser på spillet så var vi avventende. Det virket fra min plass midt iblant en del Ready-foreldre (men under tak) at vi håpet de at 10 andre Gule skulle gjøre jobben. Få initiativ, færre løp og enda mindre dialog. Vi kunne gjort «remake» av «Wizard of Oz- Silent Movie». Som ble lagd for 110 år siden!

Når noen er ledige eller får press, så sier ikke lagkamerat i fra. På grunn av det fikk vi ikke utnyttet ledig rom, eller mistet ball fordi spiller kom for tett innpå vår ballfører.

Vi tar ledelsen godt ut i 1.omgang ved Adi B, som skjærer inn alene med keeper fra sin kant. Til pause var det tid for veiledning. Dessverre ingen garderobe eller nytrakta (?) buljong!

2.omgang- teller ned til slutten

Vi tar ballen og beholder overtaket. Med det skapes noen sjanser, men ikke så mye vi er vant med. Defensivt har vi kontroll, det skyldes at vi har god kontroll + motstander ikke er gode nok til å straffe oss for de feilene vi gjør.

Dorothy i nevnte film møtte på mer motstand på sin vei fra Kansas til OZ, enn hva vi gjør i dag. Her var det verken onde hekser, «Munchkins» eller kollektivt sett god nok motstand til at vi egentlig var trua til tross for snau ledelse lenge.

Vi er alle kliss blaute, men det er lenge igjen. Det hjelper litt på at vi punkterer kampen med to raske mål. En ved Adi B og ett på frispark fra Alvin LT! Så med 3-0 og 10 minutter igjen så er det mange som lengter hjem til peisen (skribent går ut ifra at alle er privilegerte nok til å ha det).

3-0 til vår glede og Ready sin fortvilelse

Ready setter innpå en form for sluttspurt og reduserer til 1-3 på straffe. Selv om det er tid igjen, så har vår forsvarsfirer kontroll på det meste. Blir løgn å påstå at seieren er trua.

For seier blir det. På en dårlig dag. Det i seg selv er bra! Nå legger vi en svak uke bak oss, setter oss godt ned i stresslessen og tar helg!

Fra mandag er det fokus på gode økter frem mot to seriefinaler for G06 (lag 2 torsdag mot BVH og lag 1 lørdag mot Vålerenga 2).

Så vi satser på at vi på denne tiden neste uke er:

» Somewhere over the Rainbow»