G06 Elite: Vi kom, vi så på, vi ble underholdt!

Holmen IF G06- Bærum SK G06 0-9 (0-2)

Det var bra med folk som droppet tv, være seg sisterunden til Hovland eller en reprise av Downtown Abbey. Uansett om man ville le, grine eller bli underholdt så var det noe for de fleste sin smak denne litt sure høstkvelden på Holmen sitt fine anlegg! Om man søkte spenning derimot, så anbefaler jeg å se på dette istedenfor:

Kampen starter noe forsiktig, men allikevel ser vi bedring sammenlignet med forrige kamp (Heming 5-1 seier). Vi er ikke så nølende, ikke så avventende og treffer mer på pasningene. Såpass at alt etter 6-7 minutter så sier en ikke navngitt kilde ved siden av meg «dette vinner vi, vi har mest ball«

Fire minutter senere er vedkommende far profet i eget rike! For da åpner Casper SA det som skal vise seg å bli en målfest. Dog ikke i noen grotte.

Tilskuerne slipper å miste pust, være seg av spenning eller mangel på oksygen. For det tar litt tid før vi får neste mål, men det er fortjent når Adi B øker til 2-0.

Defensivt har vi stort sett kontroll (en liten glipp innledningsvis), men om vi ser bort fra den ene, så er vi organisert og duellsterke!

Vi trøkket til!

Fotballfest- minutt for minutt!

Vi blir bedre minutt for minutt, såpass at ideen må sendes til NRK for vurdering. Det skåres såpass mange at hvordan hver enkelt skjedde har gått i glemmeboka. Men det var mange, godt oppbygde og attpåtil en på dødball!

Slikt gledes! Vi hadde definitivt fått mer tempo i bevegelse og spill, så nå ble det Citys lek med United. 3-0 og firtoms spiker i kampkista kommer med kapteinen selv: Felix BM!

Nå foregår spillet vårt på det VY drømmer om: skinner! Spillet er så vakkert så det fortjener Oscar, Kniksenpris og sleng på en Amanda «for good measure»!

Vi løp i fra!

Vi som kom på kampen ble underholdt til gangs! Når Alvin LT hamrer inn 4-0 på frispark fra 25 meter, da er det bare å applaudere! Etter den så topper gutta det med vakre kollektive mål. Angrep på angrep. Adi B, Casper SA og Adam tegner seg også på skåringslista.

I jakt på San Marino, så glemmer vi forsvar. Så Holmen kommer i sluttminuttene på kontringer. Det er da Casper SA gjør seg fortjent til sjokoladen! For han tar returløp og blokkerer på hockeyvis. Flere ganger. Er deilig å se slik vinnermentalitet, og en ære om å spille uavhengig av resultat!

Med det kom vi, spilte vi og erobret Holmenbanen denne søndagskvelden! 9-0 og en kort biltur hjem er alt i alt en flott måte å bruke kveldinga på!

Lagets sjefer var godt fornøyde!

Summa Summarum:

Vi er bedre hele tiden, men det er gledelig vi øker tempo i vårt eget spill og produserer vakre angrep og bøtter med mål! Et klart steg videre fra forrige kamp. Defensivt så er vi gode som lag i 78 minutter, og i de to siste så er Casper SA et forsvar alene!

Slik skal bager organiseres!