G06 Elite: Alt funka i dag!

Bærum G06- KFUM G06 2-0 (1-0)

For en dag for fotball! Sol, 20 grader, båter i havna og attpåtil et par dristige sjeler på stranda! Kunne gutta matche det?

Ubetinget ja! Rett nok småspent de første 10 minuttene, da vi har respekt for et godt KFUM! Et lag vi har møtt og hatt gode kamper mot i tidligere år.

Som nevnt, innledningsvis er det ingen som fester grep. Det er sjansefattig, og det er flere badegjester enn sjanser! Så slipper nervene taket og vi tør å stå høyere på banen.

You shall not pass! Alvin eller Gandalf…samme krefter!

Morsommere på kamp enn å bade!

Vi blir belønnet for presset og vinner ballen høyt oppe. Gang på gang. Belønning i form av mål skjer etter 17 minutter når vi etter en periode med ball på offensiv halvdel får ledig rom på kanten til Adam AP og i motsetning til Trøndelag AP, så er det ingen tvil om hva som skal skje.

Adam skjærer inn, keeper møter uten at det stresser kanten vår. Kontant avslutning og vi kan senke skuldrene.

Uten at vi senker innsatsen! For nå tar vi mer og mer over! Ballen fordeles på offensiv halvdel, og vi har nok av sjanser til å skåre mer.

Defensivt så har vi i det store kontroll, spesielt samspillet mellom Fredrik H og Tarik M klinger som det vakreste trekkspill! Med det så betyr det 1-0 til pause! Fortjent ut ifra spill, hvor enn på banen det foregikk!

Pausepreik!

Badetemperatur ned, spillet er stigende!

Ut i fra utsikt i tårnet så fortsetter vi trenden med kompakt godt spill i de siste 35 minuttene. Vi vinner flest dueller, treffer flest pasninger og skaper flest sjanser. Kloke fotballhoder vil da ha det til at det er en vinneroppskrift!

Spoiler-alarm! Det ble det! For jeg er ikke ansatt av klubben for å skrive krim. Det hadde uansett ikke blitt solgt for mer enn 15 kroner på Narvesen ved siden av ymse. For man skal være godt ned i flaske to for å skrive drama ut av det som skjedde i dag. Til tross for at 1-0 holder seg lenge, og de unge kristne fra Ekeberg kunne skårt, så rent analytisk så er vi det førende laget sett under ett!

Fin og stram offsidelinje!

For de med behov for noe reseptbelagt, så demper Adi siget etter det når han på vakkert vis øker til 2-0 midtveis. KFUM resignerer når vi byr opp til lørdagsdans!

Det kunne blitt mer, og sånn sett det vi kunne forbedret. Ellers så kan dere nyte lørdagsgodis med særdeles god samvittighet!

Såeaker kåret Bærum sin beste på en god dag for alle: Fredrik Huitfeldt!

Fredrik Huitfeldt! (legg merke til såret på kne. Slik kjemping varmer).