G06.2: Seriemestere!

Bærum G06.2- Fossum G06 6-1 (3-1)

Lag 1 ble som kjent seriemestere sist lørdag! I dag var det lag 2 sin tur til å juble litt ekstra etter en god sesong!

Vi fikk flest poeng (naturlig nok), men hadde også mest skåra mål og færrest baklengs. Så ingen tvil om at lag 2 kan spille fin fotball!

En herlig gjeng!

La oss prate mer om kampen i dag. Alle visste at kun seier var godt nok ift målet vårt om å bli det United ikke klarer om dagen- 1.plass!

Praten før kampen går på å kommunisere, spille langs bakken og stå bredt på banen. Alt i alt løste vi det til ok. Intet mer eller mindre.

For det er bortelaget fra Eiksmarka som tar ledelsen tidlig etter å ha skapt ett visst press på vår halvdel. Vi er sløve i markering, for Matias C redder det første forsøket, men det kommer ingen Gule og pælmer bort ballen på retur. Derimot en mørkeblå en og 0-1 er et faktum.

Så kjenner nok man litt på nerver. For vi er egentlig to mål bak. Kun seier er godt nok. Fra sidelinja manes det til spill langs bakken. Noe gutta blir bedre på utover omgangen. Med det kommer sjansene, og etter hvert målene.

offside ved dette tilfellet!

Er nesten så man skulle tro at Andre, Knut T og Massimo visste hva man snakket om!

Målene i 1.omgang er ved 2*Mads S A og Johannes T = 3-1 til oss når vi søker ly for regnet halvspilt.

Bedre 2.omgang

Om det var nerver underveis, så forsvant de nå. Det er rolig prat og attpåtil litt latter. Slik det skal være. Vi er komfortable. Om enn våte.

Vi levner ingen tvil om at vi er det bedre laget når 2.omgang sparkes i gang. Det er ikke all verdens av spill, men godt nok til at vi har «cruise controll» på omgangen igjennom.

Ofrer seg!

Målene kommer også i større grad av oppbygd angrepsspill. Det gledes. Siste gutt på kule er Felix B M * 2 og Aksel T. Så 6-1–spoileralert!!!

Defensivt er vi trygge med Patrick K, Marcus L B, Nicolai R og Sigvart G! De blir naturlig nok mer og mer involvert i det offensive spillet. Alt i alt kom alle gutta solid fra det, men frittetter George Orwell sin «1984»:

«Alle var gode, men noen bedre enn de andre»!

Summa summarum for sesongen

Det var vår siste tellende kamp for året, men vi jobber med å møte 2.div motstand i november. Vi må matches bedre for å utvikle oss videre.

Sesongen i år har vært rar, men gutta skal ha stor ære av at de har kommet i sol, regn, sludd og «orkan». Stort sett alltid oppmøte på 20 + ungdommer.

Er videre en stor fordel at vi er en så sammensveisa gruppe mellom lag 1 og lag 2. I dag kom mange fra lag 1 og heide på oss igjen (slik vi har støttet de før). Samholdet er en styrke som få andre klubber har, og slik kan vi tilby gode betingelser på og utenfor banen til 28 ivrige gutter!

Vi gjør hverandre enda bedre!

Personlig så syntes skribenten at høydepunktet ikke var seriegullet, men måten gutta oppfører seg på dag inn og ut! Det er en veloppdratt gjeng som er samla og vil jobbe- kom sol, regn eller sludd!

«