G06-1: Rusten slipes av

Bærum G06- Heming G06 5-1 (1-0)

Serieåpning etter en god oppkjøring. Det var klart for «Vest Classico» mellom oss og Heming. Et lag som alt hadde vært ute i en kamp i en tellende kamp (2-6 tap mot Bækkelaget).

Prat før kamp

Vi kommer umiddelbart i angrep, men keeper redder både en og to. Skal sies at det ikke var all verdens til avslutninger. Så er det de hvite som kommer på en overgang. Jesper G redder mesterlig og kan søke sommerjobb hos pres.Trump som mur mot Mexico!

Så tar vi over. Uten å briljere, men godt nok til å skape sjanse på sjanse…på sjanse. Vi har derimot en ting til felles med min mormor på 93 år, og det er tannløshet (offensivt).

Etter «ente» sjanse så sitter den endelig halvveis. Med Adam P som plukker en retur. Fra kort hold gjør han ingen feil og «Bærum Bærum» kan ljome over anlegget til glede for de rundt 40 som så kampen. Og til irritasjon for badegjestene på stranda rett bak som (forsøkte å) spille noe nymotens tekno-ræl.

Vi fortsetter å produsere, men ting sitter ikke slik vi er vant/bortskjemte med! Videre så får vi 9 cornere i 1.omgang, men ingen er farligere enn hva som er prestert av det norske landslaget på denne siden av årtusenet!.’

Vi er faktisk ikke først på noen av de. Vi er dårlige på å plukke nedfallsfrukten, kanskje vi mangla en slange i Paradis som fristet oss?

1-0 står seg i alle fall til pause. En omgang som er ok, vi er bedre enn bortelaget, men har tre nivåer til inne.

Defensiv kontroll med Casper og Tarik!

Kjedelig å pusse rust av båt man ikke bruker!

Sagt på fotballspråk: vi strålte ikke av spillerglede og bevegelse i de siste 35 minuttene. Mye er halvveis, men det holder uansett til at vi alltid er på nivå eller bedre enn Heming.

Adam P. står i alle fall for 2-0 og med det legger inn en god søknad for BB-premie. Allikevel ser vi fra speakerbua rust i spill, og gremmes over at man ikke har fjernet rusten på sommerbåten. Som er kjipt nå som sommeren åpenbart er på hell. Kanskje man skal legge på seil til Antarktis med ei liten jolle?

en høy ball


Vi finner både glede og humor i at vi på corner numero 11 endelig skårer direkte! At det er med lår, og ikke hode, lever vi fint med. Gutten bak målet er Casper S.

Nå skaper vi stadig mindre, men merkelig nok skårer vi mer. Et tappert Heming resignerer og det bidro til at vi fikk mer rom.

På et sjeldent godt angrep så header kaptein Felix BM inn 4-0 og det er ikke noe tvil om det er blir H på tippekupongen! Om noen hadde tvilt, så gjør Adi B kort prosess når han tar ball etter avspark og skårer 5-0 kun sekunder etterpå. Vi har knocka Heming ned for telling i kanvassen.

Vi hadde mest ball

Så er det på tide å forlenge skoleferien, for nå presteres det Hawaii ute på kunstmatta. Det er mye klabb og kebab. Som fører til at Heming reduserer til 5-1, på en ball vi aldri klarer å klarere.

Kanskje vi skal bare gjør ting via zoom og teams, mens vi ruller på slikt ****** hooverboard 🙂

Noe mer skjer i grunn ikke, så vi oppsummerer…

summa summarum:

Vi starter kampen ok. Det meste vi foretar oss er bedre enn hva motstander kan svare på. Så vi blir det førende laget og skaper en rekke halv-sjanser. Noen av de burde sitte, men det tar sin tid. Når det skjer er det på retur med Adam P. Vi er svake på å utnytte dødballer, men går til pause med god defensiv kontroll og en følelse at vi skaper nok til at vi burde punktert.

I 2.omgang faller vi, selv om ketsjupen kommer i form av fire mål. Vi er fortsatt bedre, men målt mot oss selv så er det rustent. Vi satser på at sola kommer tilbake og at vi kan slippe ut båten/finspillet med null rust i tiden fremover!

Dagens Bærumsgutt ble 300 gram sjokolade rikere: Adam Petterson

Adam P er vinner av dagens BB