G05: Gullrekka foregikk på Kadda!

Bærum G05- Kjelsås G05 5-1 (2-0)

Det nærmer seg høst, kanskje har den alt kommet? I alle fall var det sedvanlig sur trekk nede på «Kadda». Da er det godt gutta spilte oss varme langt inne i hjerterota!

Gutta like lydhøre som på skolebenken ?

Skribenten tok turen ned for å dekke vårt G15 i dag, og angret ikke på det. Gutta er påskrudd fra første spark. Faktisk så burde vi skåra etter bra press og eget spill etter kun minutter ut i kampen. Kun avslutningen manglet finessen som resten hadde.

Så det lakket og led som det heter om man leser bøker fra 1800-tallet. Kjelsås er innom på sine visitas, men det er nok mer enighet om at vi var det beste laget enn hvor, hvordan og når E18 skal bli ferdigstilt!

Velkommen tilbake Lars Henning!

Jesus sto opp fra de døde skal noen gamle skriftruller ha det til. I dagens digitale verden sto Lars Henning oppført uten kjortel, men i vår vakre Gule drakt!

Det er nevnte gutt som også sørger for 1-0 etter at vi har runda 30 spilte ifølge stadionuret. Som også er digitalt. Er flott på «Kadda» om dagen.

Noen minutter etterpå får vi straffe etter å ha etablert et bra offensivt press. Vel og merke kom denne pga. en kontring og gutten som ble takla var nok meteren utenfor. Men potet eller pottit. Straffe er det like fullt. Riktig så flott som at vi har råd til VAR er det ikke.

Straffa slås sikkert i mål av ingen andre enn Rekdal. Dog ikke med fornavn Kjetil, men Fredrik. Vi kan nesten si de var identiske…

Eneste forskjell var at det var litt flere på kampen der nede i Marseille enn på Kadda 22 år senere.

De som var tilstede ble i alle fall underholdt og varmet med godt Gult spill totalt sett de første 40 minuttene.

Ny omgang- samme melodi!

Ikke ulikt 90 % av Sverige sine bidrag i Eurovision (forlat…Melodifastivalen).

Nå er Kjelsås litt mer frempå og alle som «kan» fotball vet at 2-0 «det er farlig ledelse det» (Fritt etter Ludvig i Flåklypa.

Rett nok, de blåkledde fra Oslos tak skårer på straffe tidlig i 2.omgang. Så de som droppet kino til fordel for drama på «Kadda» var nære å få valuta for pengene. For rett etter avspark så ordner Nicholas Johnsen reseptfri beroligende når han hamrer inn 3-1 til oss og en solid 4-toms spiker i kampkista.

Vi tar mer og mer over. Minuttet etterpå så er samme gutt frempå igjen. Speaker har dårlig kondis og må ta et realt magedrag før «Nicholas Johnseeeeeeeeeeeen» kan høres av de 32 på tribunen og 4 på badestranda.

Som det som oftest gjør når kamper føles avgjort, så faller (pasnings)-kvaliteten noe. Folk vil mer spille 1 mot 1 * 10 . Slik blir det knotete matte av, også knotete spill. Så jeg klikker meg heller innpå nrk.no for å se om «Kriminaloberinspektor Derrick» finnes på nett-tv! Den fant jeg ikke.(Senere fant jeg ut at serien har blitt trukket fordi hovedskuespilleren var tysk og slem på 40-tallet).

Så fokuset kom tilbake til kampen. Der har vi kontroll, ingen tvilere finnes på arenaen når Nicholas fullfører sitt hat-trick litt for slutt.

Med det blir han en pose «Smash» rikere. Det gjelder bare for speaker å ikke prøvesmake. Når jeg sliter med å la vær, så får den komme på trening.

Dagens Bærums-gutt ifølge speaker/skribent: Nicholas Johnsen

Summa summarum:

Så var det et klokt valg jeg gjorde ved å ta turen ned. Gutta var gode fra første spark og skaper mange gode sjanser via innlegg, overganger og etablert spill.

Vi hadde om tålmodighetsprøve som vi bestod slik kampen ble! En god egenskap.

Defensivt er vi som en viss mur enn viss president drømmer om på sin sørlige grense: Pottetett! Gutta har ikke sluppet inn mål i etablert spill i årets seriespill.

Takk til alle som kom, vi er glad tacoen ble satt på kjøl!