G05 Bredde: Laget begynner å ta form

Bærum G05 Bredde- Høvik G05 Bredde    6-1  (3-1)

Før sesongen så tok jeg og Tom over uten å vite helt hva vi gikk til. Undertegnede er en gammal krok, mens Tom ikke har noen erfaring tidligere. Gjengen var stor som vanlig er i den alderen. For «alle» spiller fotball i barndomsåra. Utover vinteren så sluttet noen pga andre aktiviteter, være seg ski, korps eller annen moro.

Rett før seriestart så måtte vi derfor telle over for å se om det fantes «liv laga» for gutta til å stille et selvdrevent lag i kamp og på trening. Siden har det alltid løst seg, og vi var 13 stykker i dag!

En intern disiplinsak hadde ført til at to var suspendert, men «05-Kleppo» er en gjeng som umiddelbart sa ja når jeg forklarte hvorfor vi måtte låne 2 stk.

Jacub og «CK» er begge keepere, men i dag spilte de også ute. De tok oppgaven seriøst fra oppmøte til kampslutt og begge fortjener heder og ære. Så får jeg også skylde de en is 😉 Et stort takk til begge for holdninger, ferdigheter og blide vesen!

 

                                                 Lets get ready to ruuuuuuumble!

 

Det var tidlig tydelig vi var tente som stavkjerker på 90-tallet. Gutta går ut i fyr og flamme!  Kun en særdeles god keeper på Høvik hindret at vi tok en tidlig ledelse. Etter hvert ble jeg nesten overtroisk og trudde jeg måtte utføre en djevelutdrivelse som muligens befant seg rundt Høvik sitt mål. For på de utroligste vis så ville ikke ballen inn.

Dog måtte selv Goliat falle etter hvert. For med godt pasningsspill så knekker vi koden, og vi setter 1-0.

Høvik slår tilbake noen minutter etterpå. Så 1-1. Ville vi miste spillegleden nå som vi følte det gikk oss urettferdig imot?

Stort sett sto vi solid imot i forsvar

På ingen måte, og det var godt å se! Gutta spiller virkelig fotball om dagen. Høyre, venstre, tilbake og ut på siden. Ballen finner lagkamerater og vi viser at det å møte opp på trening har en effekt!

2-1 og 3-1 skåres før pause

 

                    Ny omgang med godt spill og god underholdning på sidelinja av lillebror

 

Samtlige fortsetter det gode spillet i 2.omgang, og en heroisk Høvik-gjeng står på og demrer opp. Dog er det umulig å hindre alt vi kommer med, selv om Høvik virkelig står på flott vis!  Bak resultatet så skal begge lag ha skryt for god kjemping, fin oppførsel og at det blir en artig kamp.

Høvik ypper seg

Etter hvert så utfordrer Alexander sin lillebror «journalisten» i fotball på sidelinja. I og med jeg kan velge å gå for «Pravda»-versjonen så skulle jeg gjerne skrevet jeg vant den duellen. Men jeg vil ikke bryte PFU og «vær varsom», så må smertelig innrømme jeg ble slått tunnel på….gjentatte ganger!

På banen utstråler gutta fra Evje Tigers samme spilleglede og det hele ender med 6-1. Om man analyserer kampen så spiller vi godt nok til å vinne mer, for offensivt så svinger det a la Bobbysocks …var det i 1986?

 

                                                     En tøff test neste uke

 

Vi jobber med å flytte kampen grunnet skoleavslutning, men en eller annen gang neste uke møter vi seriens beste lag, Jardar! Vi tapte 6-0 sist, men går for revansje!

Takk til alle foreldre som bidrar med positiv ramme rundt kampen, vi drar alle i samme retning!