G04: Oppløftende start på sesongen!

Bærum G04-Fossum G04 4-1 (1-1)

Endelig så er den virkelige sesongen i gang igjen. Kampen om poeng, ære og skryterettigheter på skola «dagen derpå». Så vi forventet en tent gul gjeng fra start.

Det tok litt tid før det ble ordentlig fyr i teltet, for vi startet jevnt med de mørkeblå fra Fossum. Begge lag har sjanser, men vi har et solid forsvar og god keeper. Gjestene gjør seg heller ikke bort rent defensivt.

Så det tar (nesten) syv lange og syv breie før årets første mål kommer. Enda mer salt i såret er at skåringen kom fra Fossum. Slettes ikke noe ran, men det er kjipt uansett.

Da er det godt å se at gutta tåler den lille nesestyveren. For det tar ikke så lang tid etter det første målet kommer, at vi slår tilbake og kan for første gang i år spille «Bærum Bærum» på anlegget! Gutten bak målet er Nicolay H og han er nok for ung til å vite yrkesvalg for livet, men arkitekt burde vurderes!

Kampen vipper som det skulle vært Ryder Cup 2016. Dog med noe færre tilskuere her på vindsure «Kadda» enn i golfens verden.

Nesten…

Noe mer skjer ikke før pause, og når man tenker på det er 1-1 halvveis et riktig bilde på kampen.

Vi går inn, mens gjestene blir ute. Det er jo og en slags hjemmebanefordel.

Både fotograf og spillerne mistet fokus i denne situasjonen

SÅ HEVER VI OSS KRAFTIG!

Det er absolutt dekning for å si at første omgang var jevnspilt. Om man påstår det om 2.omgang da har man kjøpt drikke av Erik Fallo (https://no.wikipedia.org/wiki/Erik_Fallo)

Fra første spark så var det tydelig at samtlige hevet seg et, kanskje to, hakk! Da gikk det litt for fort, i løp og pasningsspill, for tapre Fossumgutter. Enkelte vil ha det til at det lignet Arsenal anno 03-04 sesongen.

Vårt andre mål kommer faktisk i undertall! Man kjenner et snev av varme blant vindkasta når angrepet startet, for det var et veldig bra spillemål! Denne gang hadde Marcus siste touch før den fant nettmaskene. 2-1, og det er på tide med pause.

Så når vi etter hvert også setter sjansene våre, så er det lite å utsette på prestasjonen utpå der sett under ett. 3-1 og en 4-toms spiker i «Fossum-kista» står Andreas V bak. Han var veldig god frem til han måtte ut med skade, og redaksjonen ønsker god bedring!

På slutten så ser man tegn fra begge lag om at 2*40 på stor bane, at det er jamenn slitsomt. Så man bommer oftere på pasningene, ikke alle orker å løpe hjem etc.

Noe vi utnytter de siste 10 minuttene. Da er det mer plass på offensiv halvdel enn om man går seg vill i Gobi-ørkenen. Moro da er atnysigneringen Ermir for sitt første mål i den vakre gule drakta!

4-1 «game, set and match» Bærum G04! Det er rom for forbedring, men fra min plass i tårnet så syntes jeg det står til applaus! I tillegg til applaus så fikk Bærums beste, Marius Engelsgaard, en 3-pack Kvikk Lunsj

Dagens BB etter speakerens vurdering: Marius Engelsgaard

Vi takker Fossum, dommer og egne fans for fremmøte! Så håper vi mange tar turen til neste kamp som er Heggedal borte 10 april kl 2030