G04: Kald serieåpning mot BVH

Bærums Verk Hauger 04- Bærum SK 04       8-2   (2-1)

Det kjentes ikke helt som det skulle være serieåpning når vi parkerte og tok de få stegene fra p-plass til Gommerud kunstgress. En sur vind som bare tiltok i styrke. Det skulle vise seg å være en god metafor for kampen.

Årets sesong er offisielt i gang!

De blåkledde vertene tar initiativet og triller bra med ball. Vi blir presset bakover, men en god keeper og iherdig jobbing i forsvar holder oss inne i kampen. Men som med gresk økonomi, så må det til slutt slå sprekker og hjemmefansen kan klappe for både 1 og 2 mot våres 0 når kampen er ca halvspilt.

Da er det godt å se at vi ikke gir opp, og den innstillingen får vi betalt for når vi ruller opp et vakkert angrep fra den ene siden via midten og over til den andre siden. Derfra spilles ball i boks og vi reduserer til 1-2.

Etter vår redusering ble det jevnere.

Spillemessig jevner det seg mer ut, men hjemmelaget er hvassere foran på banen. Allikevel ikke verre enn at vi kan gå til pause med 1-2. Kanskje viktigere var det at med kort vei til garderobe, så kunne man gå inn for å telle hvor mange tær som ikke måtte amputeres med frostskader. Hvem trenger å gå på Everest når man kan spille fotball i norsk vårvær?

Dagens tomåleskårer Andreas er klar for 2.omgang

Til alle på «tribunen», og det var mange fans fra begge lag, så var det heldigvis kort pause. Vi på den gule siden av banen vurderte både det ene og andre når vi for «ente» gang måtte høre BVHs eneste heiarop. Savnet til selv Jahn Teigens bravader under Eurovision ville vært en oppgradering. Kanskje vi skal foreslå et kor med den ene «sangen» til neste års musikkspetakkel? Da fjerne vi to onder i en…

Vi hadde håp om en «Arsenal mot CSKA»-start i 2.omgang. Det håpet ble slukket raskere enn Fantoft Stavkirke. I en ideell verden hadde ting vært motsatt, men hjemmelaget skårer etter 25 sekunder. Jeg velger å tro det var så tidlig, til tross for at klokka mi ble kjøpt på salg hos Claes Ohlson.

Den tidlige skåringen i 2.omgang oppsummerer hvordan kampen utartet seg. (I bakgrunnen enten Everest, eller Bærums høyeste brøytekanter)

3-1 blir mer. En del mer. Dagens utskremte skribent skal være ærlig nok å si at fra mitt ståsted så var det rettferdig. De straffer oss for personlige feil, samtidig som de tidvis spiller fotball som i alle fall gir en følelse av varme. I alle fall om man har postnummer 1348 i adressefeltet!

Det hele ender 8-2, så dere får tilgi en ordblind hedmarking for å ikke gjengi alt i detalj. Forbrytelse og straff er alt skrevet av mer kyndig kar enn undertegnede.

Vi løp mye utover kampen

Det jeg vil ta med er at Andreas A skårer en til på tampen etter et skudd som ville målt brukbart på UPs radar.

Vi takker BVH for kampen og ønsker lykke til videre!

Til våre egne fans så takker vi for solid oppmøte og håper vi sees til neste kamp 21 april kl 1600 borte mot Ullern

Kampfakta: BVH-Bærum 8-2 (noe jevnere i pausen)

Tilskuere:  Altfor mange som trosset vind og kulde

Gule kort:  Et til oss. Riksrevisjonen undersøker fortsatt for hva.