G03Bredde: Seier, men fortsatt mye å rette på

ØHIL 03Bredde- Bærum G03 Bredde 1-6  (1-2)

Vi fortsetter vår vei med å lære oss 11er spillet. I dag skulle en ny test vise om vi har kommet noen vei. Vi var overraskende få i dag, men takket være SATS så fikk vi nok til å stille lag. Så takk skal dere ha!

Anlegget på ØHIL er fint, det kler sitt offisielle navn «DNB Arena», sett bort fra en ting. Det er et godt stykke å gå til garderobene. Så vi velger å fryse ute fremfor å gå inn og så tilbake før kampen. Så det meste av tiden bruker gutta på å varme opp. Jeg har faktisk sjelden sett de jogge så konsentrert og generelt legge sjela ned i oppvarmingen.

Så vi virker klare når vi kommer i gang denne snedekte ettermiddagen. Derimot så virker det ikke slik når vi spiller i innledningen. For det minner mest om Kalvøya Cup, versjon vinter!  Klyngefotball, en mot en og mølje. Jeg ser dette tidlig, men venter med å korrigere det til pause.

Så tilfeldighetene pluss hvem som er best «en mot en» avgjør 1.omgang. Slik sett er vi best, og vi tar ledelsen før ØHIL utligner like etterpå. Så blir det 20 minutter med sjansesløsing før vi tar en fortjent ledelse til pause når IGGE skårer på en fin overgang.

Vi spilte som en gjeng småbarn fra Kalvøya Cup i 1.omgang

Den eneste beskjeden i pausen er at vi må spille som vi er i den kanadiske villmark, og ikke på Vestbredden. For vi må bruke mer plass. Mye mer plass.

Gledelig nok så tar vi hintet i 2.omgang og spillet bedrer seg. Vi er nå ganske så mye bedre og det ender 6-1 til slutt. Skåringene var med Sayd 2, Leander, Igge, bursdgsbarnet Even og siste målet fikk ingen helt med seg.

Takk til Henrik i mål som reddet mye når de kom alene mot han! Videre så klappes Leander på skulderen for nok et fint bidrag (og mål). Også «COFF» kan vente seg en belønning for at han ofrer tv-spill til fordel for kamp, kulde og sne som det skulle vært Iditarod!

«Lelle» er godt likt på bredde! Velkommen igjen

Samtidig så vil jeg komme med noen ord til Andreas som er sjef på og utenfor banen! Solid i det han foretar seg, og tar også på seg rollen som midtstopper når jeg vil sende Even offensivt!

Til slutt så vil jeg understreke at Leon Brudi hadde en fin kamp. Du viser en arbeidsinnstilling som jeg elsker. Frem og tilbake, hele kampen igjennom!  Glimrende!

Leon, med bestevennene Donald, Johannes og Noah

Alt i alt så blir vi bedre utover kampen. Samtidig er det klart vi må lære oss å bruke mer plass. Kantene må holde posisjonene sine bedre, og vi må spille mer ball. Det positive er at vi vet hva neste ting å jobbe med er. Slik går dagene, steg for steg!