G03 utvikling (tr.gruppe 3): Nyttig lærdom mot Holmen

Bærum G03 utv- Holmen G03-2     1-5 (0-4)

Gutta klare for kamp!

Gutta klare for kamp!

Sola skinte, banen var ledig og gutta sto klare for sin 3.seriekamp for året. Vi har hatt mange jevne kamper i det siste, der vi som oftest har hatt noe utfordring med å skåre mål, men spilt bra i forsvar. Slik ble også melodien i dagens kamp. Det lignet litt på Jahn Teigen sin MGP-låt nr 5, litt mye av det som har blitt forsøkt før. Mye foregikk på midten, noe som skapte bakrom for Holmen sine gode spisser. De kom på mange måter til dekket bord, og de skårte 1,2,3 og 4 mål før vi tok pause.

03-6

Da måtte noe gjøres, og det som blir gjort viste seg å fungere fint!   Vi legger oss noe mer bakpå og satser på kontringer. Mads, Mathias, Karl Fredrik og Muhammod spilte heroisk der bak. Når det en sjelden gang glapp, så var Hans veldig god som keeper. Vi veit vi alltid kan stole på vår «grønne mann»!

På midten gikk Yad, Leon, Fredrik, Magnus, Trygve, tøffere til verks, og taklet så det sang (vi hadde nok fått 12 poeng fra Sverige om det var MGP).

Farlig på corner!

Farlig på corner!

Samtidig viste vi oss tidvis farlige fremover. Tobias hadde en litt tøff 1.omgang, men viste at han er fotballens svar på Alexander Rybak når han bryter en Holmen-pasning og kan skåre helt på egen hånd!  Prestasjonen var litt «fairytale»!

Totalt sett gjør vi en ok kamp, der vi viser fin lagånd i 2.omgang når vi kjemper oss tilbake i spillet. All ære for god holdning, og det er akkurat det vi trenger for å utvikle oss videre!

Dagens utskremte skribent vil også takke for at såpass mange foreldre var heiagjeng, det er godt det er entusiasme i gruppa 😉

Takk til de mange (foreldre)-fans

Takk til de mange (foreldre)-fans