G03 (Treningsgruppe 3): Nok en jevn kamp

Høstsesongen er i gang!

Da er vi offisielt igang med siste halvdel av årets seosng. I første halvdel så har vi alltid spilt jevne kamper, og vi har vunnet og tapt omhverandre. Gjennomgangsmelodien er at det alltid har vært jevnt! Så også i dag.

Gutta er klare for kamp

Gutta er klare for kamp

Motstander er BVH. Våre blåkledde venner fra «fjelltoppen» Hauger og omegn. Vi var på besøk der i våres (2-4 tap), nå sto det revansje på menyen. Vi er litt få, men takket være god hjelp fra 3.laget så stiller vi med fullt lag, og sågar noen innbyttere. Takk til dere og trener Fredrik for positiv holdning!

Kampen er helt jevn de første 10 minuttene, og ingen av lagene klarer helt å skape noe. Det bølger frem og tilbake, men selve sjansene uteblir. BVH nr 20 kommer inn og viser seg som en teknisk brilliant spiller. Så nå kommer BVH til de første store mulighetene i kampen. Fra det av, så kommer det både en og to mål, før vi rekker å skape spenning før pause når Tobias reduserer til 1-2 etter et godt oppbygd angrep.

Tobias rett før sin skåring

Tobias rett før sin skåring

Det er sol og varmt, så pausen kommer godt med. Det drikkes og korrigeres slik at vi skal fortsette der vi slapp i 1.omgang. Dessverre så blir det mye tilfeldig i vårt spill. Sagt på en annen måte, samspillet sitter ikke og det blir mye en og en. Rundt halvveis i omgangen så setter BVH både 3 og 4, slik at vi havner i et virkelig dypt hull.

Vår beste del av kampen kommer når det er ca et kvarter igjen, og vi skårer to kjappe. Det er ved Aksel og Igor. Så med drøye 10 minutter igjen er det nok en gang både spenning og håp. Spillet jevner seg ut, tiden tikker og muligheter bommes på. Så det ender med et hederlig (men nok en gang jevnt) tap.

Det var iherdig jobbing i jakt på uavgjort (eller seier)

Det var iherdig jobbing i jakt på uavgjort (eller seier)

Vi er tidvis bedre, og som oftest på høyde med våre venner fra Verket og omegn. Det er små marginer som skiller seier og noe annet. Slik har det vært i hele vårsesongen, så undertegnede er ved godt mot i de kommende kamper!