G03, tr.gruppe 4: Nok en jevn kamp der vi ender med det korteste strået

G03-tr.gruppe 4- Høvik G03-2    2-4  (2-2)

I aldeles glimrende sol var vi i støtteapparatet klare for kamp. Det var også en håndfull spillere. Klokken både tikket og passerte oppmøtetidspunkt, og vi ble etter hvert nok spillere. Men det var ingen som kunne fylle benken da noen uteble. Så vi lete rundt hushjørnet, og fikk tak i noen lokale reserver fra gruppe 3.

Klart for kamp under strålende forhold!

Klart for kamp under strålende forhold!

Når kampen kommer i gang, så starter vi kampen klart best. Vi er flinke til å bygge opp angrep langs siden, og vi skaper noen farligheter som tester Høvik sin gode keeper. Etter rundt 10 minutter så tar vi ledelsen.

Glade gutter! Her tar vi ledelsen ;)

Glade gutter! Her tar vi ledelsen 😉

Høvik kommer mer inn i kampen, og det tar kun noen minutter før de utligner. 1-1 og ca halvspilt omgang.

Fra nå av så er det Høvik sin tur til å styre. De er i den mest positive forstand av ordet, en grådig gjest som forsyner seg vel mye av kaken. De er gode, men samtidig har vi noen pasningsfeil som gjør at de skaper sjanser.  Mohammed er god for oss i mål, og vi setter pris på den gode holdningen han viser når han stiller opp som keeper i Hans sitt fravær! Takk og takk, en is er på vei 😉

Høvik skårer 2-1, men vi kommer tilbake på slutten av omgangen. Vi fortsetter å skape muligheter, og da spesielt på kanten. Det er også ved vår «ente» mulighet fra siden som er årsaken til at vi utligner til 2-2. Ballen havner foran mål, og det er to små museskritt når ballen er servert etter en retur fra vårt skudd.

Pausen går med til å drikke vann, spise bananer og få noen ord i varmen som endelig omringer «Kadda».

Gutta lytter og drikker i pausen

Gutta lytter og drikker i pausen

Vi starter 2.omgang med iver og pågangsmot, men vi klarer ikke helt å avslutte angrepene. Det er som oftest siste touch som er for svak.

Høvik skårer 3-2 og 4-2 og fester grep om kampen. Vi setter inn en sluttspurt, men det er ingen «Northug-sprint» i sommersola. Det er mer som Brink på stafetten i 2003 (Val di Femme). Den veggen vi møtte var Høvik sitt forsvar og keeper. Det er ikke dagen.

Nesten ble dagens gjenganger

Nesten ble dagens gjenganger

Oppsummert så er vi jevne med nok et lag, men vi er litt for svake når det kommer til skudd og avslutninger. Det gir oss noe å jobbe med på trening. Så får vi satse på at vi bedrer `Go`foten til neste kamp som er om 2 uker, ( lørdag 21 mai kl 16 på Borgen i Asker)

Takk til motstander Høvik, dommer og vår egen heiagjeng for en fair kamp!

Takk for kampen Høvik!

Takk for kampen Høvik!