G03 SATS: Innholdsrik uke

Innholdsrik uke for G03!

Den første av 5 kamper for gutta var borte mot Snarøya i G14 serien.
På en humpete kunstgressbane (?) tar vi raskt tak i kampen og ballen. Litt stillestående og litt upresist spill gjør at vi ikke skaper de store muligheten i 1omg, men etter en corner bruker Anders Lindheim sitt gode venstrebein til å gi oss 1-0! Dette står seg til pause, hvor vi har hatt mye ball, og vertene har løpt mye i mellom. Beskjeden i pausen er å øke tempo, la Snarøya løpe, og gutta leverer. Ballen går fort fra gul til gul og BSK gir seg ikke før det står  8-0 å¨tavla i favør Bærum! Nok en 3 poenger i G14 serien, og fin smultring til Sebastian i mål!

Fredag var vi i aksjon på to fronter: Adidas Cup mot Kjelsås og OBOS cup mot Bækkelaget.
Vi var allerede klare for avansement i Adidas Cup, og mulig dette preget oss. De første 20 minuttene var ikke det beste vi har sett i år. Vi girer opp og ender opp med 6-0 seier, gruppevinnere i Adidas cup med 38-3 i målforskjell, Bra!

På Ekeberg ble det langt jevnere. Bærum (i svart for anledningen) tok tidlig tak i ballen. Jacob Crook satt vårt første da han snappet opp ballen fra keeper. Bækkelaget utligner nesten med en gang etter en miss bak, etter dette setter vertene et trykk på oss . Seb holder oss inne i kampen med noen klasse redninger. Vi har mye ball, men sliter med å bryte ned et godt BSK. Da tar Max Myrmo ansvar, etter en klarering smeller han til venstre (!!) rett i krysset, 2-1! 2 omg bølger frem og tilbake, Bækkelaget er farlige frempå men Seb drar frem flere gode redninger som holder oss inne i kampen. spikeren i kista setter Jacob, etter nt nydelig angrep av oss. de siste minuttene holder vi bare i ballen, og er videre i OBOS Cup!

Lørdag var det lokaloppgjør mot Høvik G02. Vi tar umiddelbart tak i kampen, og styrer 1.omgang fra start. Petter Pisani Hammarberg får æren av å sette inn 1-0 til oss, vi fortsetter med det gode spillet og 2-0 og 3-0 blir signert av Elton Llullaku og Oscar Abusdal. Høvik reduserer til 3-1på et frispark hvor vi er for passive. 2.Omg blir ikke like velspilt, dog har vi full kontroll på det Høvik kommer med. Eliot Llullaku setter inn 4-1, før Jaspers setter dagens siste. 5-1, og tredje strake seier i G-14 serien smaker bra! Gutta ser ut til å ha tatt læring av de første kampene!

Helgen ble avsluttet med en tøff borte kamp mot ØHIL i G-13 1.div. På en veldig liten bane, var det duket for en tøff batalje mellom BSK og ØHIL. Vi tar umiddelbart tak i balle og prøver finne rom gjennom et kompakt ØHIL, vi skaper noen store sjanser før ØHIL scorer 1-0 etter et frispark og en retur. Etter målet følger en periode hvor ØHIL er farlige på kontringer, og Seb nok en gang holder oss inne i kampen. Vi går til pause med 0-1. Vi blir enige om å være tolmodige, fortsett å spill så kommer sjansene. Maximiliam Andersen og Jacob Crook kommer inn for å gi oss enda mer bredde i spillet, og de skulle virkelig spille en stor rolle i 1.omg. Vi eier ballen, men stanger mot et godt organisert ØHIL, men 10minutter ut i 2omg komme rutligningen! Anders Lindheim legger inn fra venstre, på bakerste stolpe ligger Jacob Crook, som kontant setter inn 1-1! Vi fortsetter å eie ballen, men hvert skudd blir enten reddet av en god keeper, eller blokkert av forsvarspillerne. 12 Minutter før slutt kommer scoringen. Maxi legger inn fra venstre, etter litt klabb og babb ligger ballen rolig på 10 meter, da bare bestemmer Anders seg for den ballen skal inn! Bang! 2-1 Bærum, til stor jubel blant de som hadde tatt seg turen til Hosle! ØHIL prøver seg på en sluttspurt, men vi har kontroll! En spennende kamp ender med 2-1 seier til de gule, mye bra spill og fantastisk innsats og engasjement!