G03 Bredde: Tett og variert dag i Concord og ute i skogen

Dagen startet idyllisk nok. 18 grader, blå himmel og en helt ok frokost. Gutta- alle som en- gikk ut for å spille basket, mens jeg ble hjemme for å jobbe via pc.

Til lunsjtider så møtes vi, og spisestedet er en av mine favoritter i Concord. Nemlig «Dos Burritos». Stedet er en lokal gullgruve når det gjelder mat og pris.

Så tok vi en kjapp tur for å booke en omvisning til State House (som blir på fredag). Der fikk vi tatt noen kule bilder, og så fikk vi tatt dette:

Så ble det klart for kamp. Vi kom oss av gårde og kjørte fordi statens største by: Manchester. 10 minutter senere, langt inne i skogen så var vi fremme i Bedford. Vi blir tatt godt imot!

En halvtime senere så er vi klare for vår første 11er kamp noensinne.

Den starter som et mareritt og hjemmelaget leder 2-0 etter 3 minutter. Etter bl.a et selvmål av oss.

Gledelig er at vi ikke er sure eller går lei. Vi jobber på og holder stand omgangen ut. Vi er nærme med å skåre noen ganger og.

2.omgang er god lenge, men på slutten så rakner det litt. Det hjelper heller ikke at det ikke er noen dommer i kampen, så offside eksisterer ikke. Så en mix av godt hjemmelag og med angrepsspillere i offside, så ender det med 0-6 tap. Kampen var kun dårlig i 10 minutter. De første og siste 5 minuttene av kampen.

Verre er de når vi blir gjenglemt, så vi står midt i skogen og venter på taxi. Som til slutt kommer, men er kun en. Han kjører ulovlig fordi han klemmer åtte av oss sammen i en 6-seter. Det gikk fint og hjemme ventet pizza. Så da er alt godt!

Passer oss for ulven…

I morgen står Boston nok en gang for tur. Harvard er blant høydepunktene, og når vi er hjemme så er Judy også hjemme fra London. Med andre ord, nok en bra dag i vente. Og ja:… 24 grader er ventet i morgen!