G03 Bredde: Solid seriestart!

Bærum G03 Bredde- Huk G03     3-1  (3-1)

Endelig!  Seriestart, til tross for kaldt vær, snøslaps og sur «nordavind» fra alle kanter!  På andre siden sto guttene fra beste vestkant, Huk!  En hyggelig gjeng skal det vise seg!

Lykke til Huk! Felix skynder seg også

I år er det fortsatt 9er fotball som gjelder, mest fordi vi fortsatt bygger lag. Både når det gjelder spill og i kvantitet. Så vi bærer mål, skritter opp bane og gjør oss klare så godt som mulig. Det vil si, de fleste av oss. For en gjeng velger å ta buss, og den planen er langt fra vanntett. De rekker kamp, men blir «belønnet» med den mindre fristende benken fordi klokka har for lengst passert oppmøte.

En lærepenge til senere: Ta gjerne buss, men planlegg bedre. Alltid vær (for) tidlig ute, i stedet for å komme i situasjoner der man må ha marginer på sin side.

For marginer på vår side er nettopp det vi har når selve kampen starter. Det er jevnspilt og både vi, men også gjestene fra Huk, har muligheter. Forskjellen som kommer frem utover kampen at vi er litt hvassere.

Vi tar ledelsen 1-0 med lynvingen Jacob, før vi øker til 2-0 når samme gutt velger å spille en helt åpen Igor som lett dobler ledelsen. Det er godt oppbygde angrep langs kanten.

Etter de to raske målene så bikker kampen frem og tilbake, men vår forsvarstrio (Mats, Even og Magnus senere Karl Fredrik) holder fint motstanderen ute fra å skåre. Her ser dere hva Magnus gjør så bra:

Takler så det svir!

En annen som virkelig viser seg frem når han først «løser billett» er en fra bussgjengen, nemlig lagets egen gastronom: Trygve!  Han er virkelig god i dag, offensiv, men også defensiv. Hans 3 -0 mål er et kjempeskudd via tverrligger og inn. Litt senere i kampen rydder han opp som bakerste mann i forsvar med å bruke muskler.  Flott levert!

Felix på midten

Helt på tampen av omgangen så skårer Huk sitt ene mål. Det er ikke noe å si på. Så en viss spenning er det når dagens dommer blåser av for pause.

 

2.omgang er ikke like spennende. Kanskje fordi vi nå spiller 35 minutters omganger og bensintanken går tom? Det er riktignok muligheter til begge lag, men den forblir målløs. Derimot så kom det en offside i 2.omgang! Dagens eneste.  Dette mye takket være alle som spilte i forsvar+ keeper Noah:

Kontroll i bakre rekker!

Som dere skriftlærde skjønner så forblir det 3-1. Det gir oss en pekepinn på hvor vi står i denne divisjonen. En rask titt på tabellen viser også at de fleste kampene kommer nok til å bli av den jevne sorten. Vi ønsker den utfordringen velkommen med to strake armer!

Takk til foreldre som kom i stort antall, takk til de to lånespillerne Jakob og August og takk til en sympatisk motstander i Huk!

Fotball i dag, ski i morgen?