G03 Bredde: Solid innsats holdt nesten hele veien

Bærum G03 Bredde- Øvrevoll/Hosle G03 Bredde 2-5 (1-1)

Kom april du skjønne milde, med sykdom, eksamener og annen styggedom! En lett omskrivning av den mer kjente «Kom mai du skjønne milde» er på sin plass for å beskrive kampen.

Det rant inn med forfall i både god og dårlig tid, og med lite ekstern hjelp, så måtte vi klare oss som Bear Grylls ute i ødemarka!

Rett nok så ble spillet ikke noe ødemark, vi hang lenge med. ØHIL var rett nok alltid litt bedre, men vi hang med som en god gammaldags boksekamp over 12 runder.

Sågar tok vi til og med ledelsen. Før de hvitkledde (og jeg snakker ikke KKK) slo hurtig tilbake med en suser av et langskudd. Begge lag skaper nok til burde skåre mer, men vi snakker breddefotball. Da blir det sleivspark, ikke fullførte løp og en tur på innbytterbenken for å sjekke Snapchat.

Vi så fortsatt lyset på stillingen 2-2

Tapre gutter kjemper kampen igjennom

Det ble derimot ikke mye tid på å holde alle «Snap-streaks» ved live når 2.omgang starter. To stykk er allerede ferdigspilt med dårlig lyske. Så med en til ut fordi han har lekser som har frist til Kveldsnytt.

Så ble det mørkt gitt…2-5

Så vi er 10 stykk i store deler av omgangen. Et allerede godt ballspillende bortelag får enda mer rom. Da er det jo bare et spørsmål om tid før det kom flere skåringer. Rett nok tar vi ledelsen nok en gang 2-1, før ØHIL kommer tilbake med 2-2.

Dessverre fikk jeg rett i den antakelsen. For fra halvspilt og ut blir det både 3,4 og 5 mål.

Mens vi er nære, dog sjeldnere, i angrep. Så alt i alt ikke noe å si på at det ble bortesiger på tippelappen i dette oppgjøret.

Våre egne skal ha skryt for å stå på kampen igjennom og vi vil med noen flere stå godt rustet til de kommende kamper!