G03 Bredde: Smak av storby

Vi våknet opp til triste nyheter med massakre i Las Vegas. Allerede når vi starter vår dag med å gå til Concord sentrum, så ser vi tegn på dette. Flagg på halv stang. Også i Boston var dette noe som ble markert, bl.a med et minutts stillhet før basketkampen vi var på.

Vår dag startet som nevnt med å gå til Concord sentrum, der første post var å hilse på treneren på det ene lokale laget vi skal spille mot. Det gikk kjapt, så vi rakk en tidlig buss til Boston.

Der starter vi med en 30 minutters gåtur ned til Quincy Market og Fanuiel Hall. Gutta får noen timer alene, før vi samles igjen.

Frem mot kvelden så spiller vi basket på lokalt vis. Vi fant en plass, mens jeg satt på benken og nøt min burger, så spilte guttene internkamp.

Så nærmet klokka seg dagens høydepunkt: NBAkamp mellom Boston Celtics og Charlotte Hornets. Vi satt høyt oppe og fikk god oversikt. Kampen trakk ut i tid, så vi måtte gå litt før slutten slik at vi rakk hjem til Concord med siste buss.

Fin utsikt

Nå er klokka 0115 her, og alle er i seng. Trøtte som øsekar.

I morgen venter en lokal dag, med besøk i State House, før vi på kvelden skal spille fotballkamp mot Concord High School.