G03 Bredde: Klart årsbeste fra samtlige!

Haslum G03 Bredde- Bærum G03 Bredde   2-7 (1-2)

Sola varmet godt nå i mai. Denne måneden der det er så mye helligdager og innspurt på skole, som medfører at treninger blir oppstykket.

Legger vi til varme som vi ikke opplever så ofte i Norge, så er forholdene ikke akkurat lagt til rette for flott fotball. Skulle man tro…

Vi er smarte før kamp. For vi bruker ikke mye tid på oppvarming i frykt for å brenne unødvendig krutt. I tillegg er både flasker og bøtter med vann klare.

Når alle tilskuerne har funnet sin plass, så blåser dommer i gang kampen:

Det var plass til noen til på tilskuersetene

For de som kom så fikk de oppleve gul dominans. Vi er ganske så påskrudd når kampens «alvor» setter inn.

Mest gledelig er vår bruk av kantene, og det er der vi gjør både en og to-null på kort tid. Etter dette slår Haslum noe tilbake, og det er ikke noe å si på at de skaper spenning igjen med sin redusering. Faktisk så vil jeg påstå de så absolutt kunne skårt en til også før pause. Det skjer dog ikke, og vi går til halvtid der vannmelon venter

 

                                                 Lå forskjellen i vannmelonen?

 

Skribenten tillater seg å komme med et tankekors. For på all breddefotball i Bærum er frukt alltid en del av kamp. Jeg ser mye fotball, sats og bredde. Dog ser jeg aldri noen (sats-)lag har frukt under kamp. Unntatt oss. Alltid lurt på hvorfor det er slik?

Pausemat

For det å få påfyll av sunn næring er kun positivt, og gutta setter jo pris på det. Et klassisk tilfelle av vinn-vinn.

Uansett. Vi spiser vår vannmelon (ikke jeg da, jeg spiste is sponsa av Camilla W- takk igjen!). Samtidig så har vi god tid, for det er lite å rette på. Mye bra i 1.omgang. Klarer vi å stå hele kampen ut?

Nye krefter inn slenges innpå for vi er mange nok. Kun en skade, og en gutt som skulle i te-selskap seg Blommenholm-bopel seg verdig.

 

                                                                    Årsbeste!

 

Fra første spark så burde vi som heier på de Gule gutta hatt vår beste te og småkaker som tilbehør. For vi spiller feiende flott fotball. Ok, for å hele litt malurt i begeret-…til å være breddelag.  Det er flere trekk, initiativ og avslutninger som alle er applaus verdig. Spesielt er det godt å se avslutninger som faktisk er det. Ikke løse lomper, eller skivebom a la Dick Cheney på andejakt (https://en.wikipedia.org/wiki/Dick_Cheney_hunting_incident)

Tobais fornøyd med både spill og «paparazzi»-oppmerksomhet

Vi treffer målet og med det så kan vi flytte flere gule kuler på kuleramma!  For vi er vel ikke så høyteknologiske av oss. Også gledelig er det at det er flere nye målskårere. Karl Fredrik, Molden og lagets grunnstoff i innsats, kondis og tæl:  Tobias Einsteinium skårer alle hvert sitt!

Fikk du gummiknott i øyet?

Samtidig så blir det for enkelt å kun nevne de som skårer. For uten de solide spillerne bak der så hadde det ikke blitt seier. Felix, Johannes, Mats,Karl Fredrik/Fredrik og Sem er alle solide til å demme opp de rødkledde sjansene.

Spesielt vil jeg si et stort takk til Felix og Mats, som begge misliker å være forsvar, men tar en for laget! Slike gutter bygger vi god kultur rundt!

Sander er vår eneste lånespiller, og står solid. Samtidig tror jeg han fikk en assist på et av sine laaaaaange utspark (som også skapte hull i ozonlaget)!

Vi takker Sander for god hjelp!

Midtbanen med Noah, Leon B og selvsagt sjefen selv: Andreas er arkitektene bak angrepene. Så får vi også berømme Noah B på benken som var vår største, men yngste, supporter!

Så er tiden kommet for en oppsummering av alt ovenfor, så «here goes»:

Vi spiller vår beste kamp. Spesielt gledelig at vi bruker kanter og at vi avslutter på nivå med Mohammed Salah (eller Puskas). Det betyr mange mål og da er det jo lettere å vinne fotballkamper. Hadde jeg ikke rota bort lommeboka mi så skulle jeg spandert is!

Både is og bading får komme på neste trening!