G03 Bredde: Jevnt mot seriemester Bækkelaget!

Bærum G03 Bredde- Bækkelaget G03  1-2  (0-1)

Først av alt: Gratulerer til Bækkelaget SK med serietittel! En sympatisk og velspillende gjeng.

Gode manerer før kampen!

For vår del, så endte det jo med tap. Allikevel er jeg på ingen måte misfornøyd med ting når jeg tenker igjennom kampen. For vi spilte stort sett bra, og tidvis på nivå med det beste laget i serien. Det mest positive er at vi befester oss som det laget med best forsvar+keeper, samtidig som jeg ser vi har litt å jobbe med på den offensive delen av spillet. Så vi er i alle fall foran det norske landslaget hva angår ferdigheter!

For de av dere som ikke så selve kampen, så kan følgende fortelles:

Etter at gutta var tidlig ute ifm møte om USA-tur, så ble tiden litt knapp til oppvarming. Eller ikke…for det var yrende liv hvor enn man gikk på 7er-11er og i hallen denne mandagskvelden som så tydelig sa ifra at høsten er her. Så det ble lite balltrilling før kamp, desto mer tid til min egen hobby (er lov å ha kunstnerisk frihet?):   jogg og løp!

Vår første 10 minutter av kampen er gode, antagelig de beste i hele kampen. Vi tar kontroll som Erna Solberg skulle vært der selv. Tydelig og strukturert. Vi har noen gode sjanser, men som nevnt tidligere: vi sliter noe med å omsette de.

Vi hadde mye ball på motstanders halvdel i starten av kampen. Her ved Felix

Så tar de blåkledde gjestene mer over. Hadde jeg jobbet som meteorolog hadde jeg beskrevet Bækkelaget som en orkan som gikk fra kategori 2 til 5. Etter hvert ble det nesten overkjøring, men Magnus har virkelig en god dag som keeper, mens Mats, Karl Fredrik og Johannes er solide som bauta i opprydningsjobben!

Alle 13 som dukket opp fikk spille omtrent like mye i 1.omgang.

Pausepraten går på å tørre å vise muskler. Aldri ufint, men tøffere i dueller. Samtidig håpes det på at vi kan få mer kantspill.

1 av 2 ønsker oppfylles i 2.omgang. Trygve, Fredrik, Sem, Abdi med flere tar tøffere tak, og ingenting kan utsettes på viljen til å få til! Slik skal det være.

Høsten er her!

Offensivt så har jeg flyttet en som er god overalt opp som spiss. Snakker om Even BK her. Det betaler seg tidlig, for han kjemper inn et mål helt på egen hånd. Ved å ta ball, ikke ulikt hvordan Venstre «stjeler» utjevningsmandater. Så med innsats, være seg å komme over sperregrensa, eller jobbe for å gjenvinne ball, så er moralen den samme:  Innsats lønner seg!!  Kanskje jeg skal ta patent på dette slagordet til om fire år?

Målskårer Even

Hele 2.omgang er jevn. Så det er vanskelig å komme med en god Arbeiderparti-analogi, for vi hadde tross alt realistisk håp om å vinne denne kvelden.

Dessverre gjør vi ikke det, men vi spiller en god kamp og viser vi er topp 3 i serien. Nå gjenstår 2 kamper. Borte mot Jardar og så avsluttes seriespillet hjemme mot Heggedal. Deretter så settes kursen for Boston og New Hampshire, der strategien er mer av sorten «å spise oss gode» (på bbq)!

Takk og gratulerer igjen til motstander BSK og deres sympatiske heiagjeng!