G03 Bredde: Jevnt i nabostriden mot Høvik

Bærum G03 Bredde- Høvik G03 Bredde 0-0  (0-0 til pause og!)

Vi tapte 2-1 mot de stripete i vår. Da følte vi det litt urettferdig, for vi spilte best. Mener vi i alle fall, være seg med eller uten gule brilleglass. Så etter å ha forsøkt ha å en to uker med oppkjøring, så var i alle fall håpet at vi skulle ha nok finpuss til at vi kunne revansjere dette.

Tvert imot så kom det frem at begge lag fortsatt var i feriemodus. Det ble mye halvveis der ute. Feilpasninger, manglende løp og misforståelser fylte kuleramma.

Vi startet best, men etter hvert som kampen skred frem, så jevnet det seg ut. Jeg syntes faktisk at vi spilte ganske så bra til å ha kommet fra ferie, grillpølser og late dager ved vannkanten. Når gutta ble slitne, så hadde vi veldig påfyll av folk som kunne bidra med friskt pågangsmot fra sidelinja!

Slik forløp det seg utover 1.omgang. Frem og tilbake, ikke ulikt skribenten som måtte sjonglere vel mange hatter i kveld. Derfor blir dette referatet omtrent som Gamle Testamentet!  Muntlig overlevering, overdrivelser, misforståelser og en klype skriftlig kreativitet for å krydre historien for å få fans.

Eneste forskjell er at vi ikke dømmer noen til evig fortapelse, ref. Mosebøkene!

Dessuten så har vi 6700 år senere noe som ikke er mulig i GT. Nemlig fotobevis. Under så viser bildet hvordan det var i 1.omgang. En kamp, innsats og (forsøk på) spill på midten

Igor og Andreas vinner tilbake ballen- nesten.

Så dommeren blåser av en målløs 1.omgang, og gutta går til fruktbordet. Vel, i alle fall der saften står. Det fristet nok mer enn lunket vann fylt på toalettet! Håpet er at det og frukt kan fylle på «energitankene».

Samtidig så kaster vi innpå mye nye fjes. Jeg ser i ettertid at vi har et «positivt problem». For vi er blitt for mange på laget til at alle får ønske om tilstrekkelig spilletid oppfylt. Så da går det etter hvem som har vært på treninger. Enkelt prinsipp. Vi skal ta med oss et vi har gjort noe riktig så langt i år, og bygge videre på det til neste års 11er-fotball.

I 2.omgang så er melodien stort sett den samme. Det svinger «a la Bobbysocks». Ok gutta, dere tar ikke den referansen, så spør mor eller far for å fylle på lærdom. Jeg tester dere i morgen om hva de/det var og hvordan de/det ble kjent. En sjokolade for rett svar.

Det nærmer seg høst og lyset på Kadda er i beste fall som kjøleskapet hjemme. Om det er derfor dommeren aldri blåser for noe, eller fordi han vegrer seg for å gjøre noe er usikkert. Det blir i alle fall aldri blåst, så det er få stopp i spillet. Dermed er det kun effektive 35 minutter som spilles, og både tid og sjanser renner ut i sanda.

For det ender 0-0! Nå har jeg trent lag i 6-7 år, og jeg er ganske sikker på at dette er første gang jeg har opplevd dette i en kamp. Det positive er at vi er gode i forsvar, men desto mer å jobbe med offensivt på trening.

Det betyr at vi holder oss på 3.plass (av åtte lag). Samtidig er vi det laget som slipper inn færrest!

https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=8984

Takk til såpass mange foreldre på sidelinja, og til en mengde SATS-gutter som kom å bidro til latter og god stemning på «benken». Er moro at vi er flere lag, men en klubb!

Neste kamp er lørdag kl 1600 borte mot Huk. Merk tiden.