G03 bredde: Godt spill førte til seier mot Jardar!

Bærum G03 Bredde-Jardar G03  2-1  (2-0)

Så var vi her igjen! Hjemmekamp, sol, stadion og kunstgress! Attpåtil med åpen kiosk (godt gjemt) og opptil 20 tilskuere!

Motstander i dag var venner som kun er to elefantskritt og et harehopp unna. Nemlig våre venner fra naboklubben Jardar! Et lag som lå et poeng foran oss før kveldens kamp. Det skal vise seg at når vi byr på fotballfest, så havner vi to poeng foran de på tabellen etter kampen!

Kaptein Trygve leder ann før kamp!

Fra (bortimot) første spark så spiller vi bedre. På det meste så telte jeg 7 pasninger innad i laget før avslutning. Det er herved kåret til ny bredderekord! Alt var ikke «Ode To Joy», men vi er veldig ofte ganske nære.

Etter å ha brent noen avslutninger, så setter vi vår sjanse nummer 4 (eller var det nummer 5?). Leon E kommer alene med keeper, og avslutter slik Tarik Elyounoussi skulle ønske han gjorde her forleden. Kontant i mål, 1-0 og belønning for godt spill.

Slik fortsetter 1.omgang i stor grad. Vi er kun egne spillere, men vi merker (og er glade for) de nye spillerne som er med på å heve lagets prestasjoner. Spesielt fortjener Andreas ros i bøtter og spann. Han er hjernen og playmakeren i midten. Når han ikke finner noen å spille til, så avslutter han selv. Han blir et konstant uromoment for motstanderen. Som veps på syltetøy.

Det er helt etter oppskriften på bestemors hjemmelagde vafler at nettopp Andreas skårer vårt andre mål for dagen. Nå via en enkeltmannsprestasjon. Ironisk nok så er ikke avslutningen så god som den pleier å være, men Jardar sin (for øvrig gode) keeper er ikke helt med på notene. Det til tross for at avslutningen ikke er Beethoven verdig.

Samtidig så skal Magnus i mål, Even, Mathias og Karl Fredrik ha ros for sitt forsvarsspill. Tøffe i duellen, gode i pasningene og løpssterke.

2-0 og det blir pause. Der deles det ut frukt og ros. Vil også nevne Leon Brudi. For han spiller sin beste kamp for året (enn så lenge). Om Andreas var veps, så var Leon en hel sverm av sør-amerikanske «killer bees». Han befant seg overalt og vant de fleste duellene! Flott!

 

                                                                     Jevnere i 2.omgang

 

Det er Jardar som starter med ballen , og de er mye flinkere til å ta vare på den nå. De skaper en og annen mulighet, men vi er det laget i hele serien som har sluppet inn færrest mål. Hvorfor det er slik, viser vi i dag!

Noe spenning blir det allikevel, for halvveis ut i 2.omgang så kommer reduseringen på dødball. Vi snur bokstavelig talt ryggen til, og fra 0.2 meter så er jobben med å skåre enkel for de blå. 2-1. Drama.

Heldigvis blir det ikke mer drama enn «Vestavind» som gikk sin seiersgang på NRK enn gang på 1910-tallet… eller var det 90-tallet?   Uansett. Til tross for rådyrt kostymedrama, så var selve dramaturgien så som så.

Faktisk er vi nærmere med å skåre enn de på slutten. Her kan vi se noen bilder på det:

Leon med en skåring!

mens Tobias var nære på!

 

Så nok en jevn kamp ender med seier. Nå 2-1. Det gjør at vi er foran Høvik på tabellen og da vil is på treningen i dag smakte enda bedre!