G03 Bredde: Fortjent tap mot et sterkt defensivt Huk

Huk G03- Bærum G03 Bredde  2-0 (2-0)

Under aldeles nydelige spilleforhold så tok vi en kjapp biltur på halvøya der boligprisene er skyhøye per kvm!  Flere av foreldrene benyttet tid mellom ankomst og kamp til å ta seg en joggetur. En ide treneren også burde realisere.

Vel, det vet vi ikke skjer. Så over til kampen.

Klart for kamp!

Huk har en bane. Større enn 9er, men liten for 11er. Vi ble enige om å bruke hele banen, og det skulle vise seg å være uvant for oss. Når det er sagt, jo lengre ut i kampen det var, jo mer tilpasset vi oss. En fin test før vi skal spille på tilsvarende (eller større) baner fra og med neste år når vi går over til 11er fotball!

Huk tar tidlig kontroll, og som overskriften antyder så var de sterke i bakerste ledd. Det var fra der de startet spillet, og spesielt nr.7 skapte mye. Samtidig demret han opp våre forsøk nærmest alene. Han var som Mads/Even, men som i en «to-for-en»mutasjon av de to!

De tar ledelsen på et langskudd og det er lite å si på det om man teller spill og sjanser skapt. Slik fortsetter det ca de første 25 minuttene av 1.omgang. Fra da av, så klarer vi å melde oss mer på. Om enn ikke nok til å få uttelling.

Også neste mål er signert hjemmelaget på et skudd fra siden.

Johannes døpes om til forsvarer!

En om skal få skryt i dag er Johannes! Han stiller opp i forsvar, en ny rolle for han. Han spiller hele kampen og løser sin oppgave veldig bra! Jobbe litt med offside (hvor midtstopper står), så er det mulig han blir solgt til Rosenborg snarest!

De tre i forsvar: Johannes, Even og Karl Fredrik

Her ser vi hvor offside-linja IKKE skal være. Riktig svar er: Midtstopper skal ligger bakerst

Det står seg med 2-0 til pause, og vi forsøker å gjøre noen endringer. Bytter gjøres, men formasjonen bevares. Så med påfyll av væske og frykt, så håpet vi det skulle være tilstrekkelig oppskrift for en bedre 2.omgang.

Det skal det vise seg å bli, men ikke god nok for å hamle opp med dagens motstander. «Gutta fra Kongsgården og omegn» er noe sterkere og raskere enn hva vi er. Forskjellen er mindre i 2.omgang, men vi klarer ikke å skåre. Vi skaper noe, men aldri det helt store.

Nok en god kamp av Andreas!

Defensivt er vi bedre. vi er tøffere i duellene, noe mer treffsikre på pasningene. Men Huks egen Goliat «nr.7» er rett og slett en umulig oppgave. Dermed ender det med 2-0 tap. Fortjent sett under ett, men vi er ikke mye svakere enn de. Slik har denne serien vårt i hele år, og jeg ser det som positivt. For man er alltid med. Unntaket (i vår favør) er neste motstander Skeid. De ligger klart sist, og vi slo dem hele 9-0 sist.

De møter vi på mandag hjemme på Sandvika Stadion med avspark kl 2015

Håper å se mange trofaste supportere der langs sidelinja!