G03 Bredde: En verdig avslutning på sesongen

Bærum G03 Bredde- Heggedal G03  5-0 (2-0)

Jeg husker starten i år. Få spillere, 6-7 på trening og tøffe kamper. Dere sto på, så kom en spiller. Så en til. Så kom Andreas, så spredde ryktet om at det er god stemning på laget seg. Så kom mange på en gang. Johannes «Joey», Fredrik, Sem og Abdi kom tilbake. Så vips… alltid over 12 på trening, og gjerne rundt 15 stykk.

Da får vi jobbet med ting, som spillet utover i høst har båret frukter av. I dag satt samtlige et verdig punktum på årets sesong!

Det hele starter ikke så ideelt. For vi må bære, merke og ordne bane. Men i og med vi er mange, så gjøres jobben. Da finner vi ut at dommeren ikke kommer, så jeg får (eller tar) oppgaven ikledd penskjorte og Bærumshorts. I stil står det til stryk, men forhåpentlig løste jeg oppgaven til godkjent.

Godkjent er i alle fall starten, selv om det er den jevneste delen av kampen. Heggedal viser seg frem, samtidig som vi også byr opp til dans.

Slik vi kjenner Trygve! Glad på og utenfor banen.

Gradvis tar vi kontroll, og det skåres på vår fjerde mulighet. Nå fester vi grepet, og vi har mange flere sjanser enn gjestene fra Heggedal. De spilte i mye grønt, kanskje greit med tanke på at banen var glatt og folk må brukes ekstra Omo Color for å få ut grønsken av klærne.

Rett før pause, så skårer Abddi 2-0. Gir oss litt forsikring på resultattavla, og vi kan være fornøyde til pause. Bananer spises og ros utdeles. Dessverre ikke noe til dommeren.

Mats er El Chefe!

Vi gjør nok en gang en haug med bytter. Det er lov med 16 spillere, noe vi akkurat er i dag.

Om 1.omgang var bra, så er 2.omgang veldig bra!  Det er mest oss, til og med jeg får en ballberøring. Dog av den ufrivillige sorten. Vi er flinke på kantspill, og vi målte selv opp banen i dag. Så det ble rikelig med plass. Sånn omtrent 60 elefantskritt som vi kalte det når jeg gikk på barneskolen.

Andreas P er hjernen og servitør, men alle er gode i dag. Tobias, Felix, Trygve,  Abdi og Sem på kanter. Med god hjelp av Leon B på midten.

Bakerst er Mats og hans disipler best i det meste. Er full kontroll foran Magnus. Som nå mer eller mindre er vår keeper. Noe vi er glade for. FOR:  Vi er det laget i serien som slapp inn minst mål!  Solid forsvar+ keeper.

La oss gå tilbake til kampen. For vi er som nevnt bedre, og uttellingen kommer også. Tre blir til fire før det ender med 5-0. Overlegent, der vi kunne og strengt talt burde, ha skåra mer. Det er noe for trenerstaben å notere seg ned, for å jobbe med på feltet.

Arbeidet totalt sett der har vært bra, for det bygges, rulleres og skaper nok til at vi hadde slått alle lag om dagen! Sånn kanskje ikke Barcelona da, men vi sier gjerne ja takk til å spille og vinne mot Real Madrid.

Trøkk og tæl fra begge lag

Nå er 9er fotballen historie, og i skrivende stund så vites det ikke om vi blir 3 eller 4 i serien. Det som vi skal ta med oss videre er at vi er mange, jobber bra på trening og blir så absolutt å regne med i neste års 11er fotball.

Andreas, årets signering!

Før den tid, så venter USA. Før vi starter å jobbe med større bane, kondis og vi må holde ut vinteren. «Winter is coming»! Dessverre ikke Game of Thrones.

Takk til alle foreldre som kom, jeg og gutta er glade for det! Så jobber vi videre sammen for å gi gutta det beste breddetilbudet i hele kretsen. Være seg på eller utenfor banen!

En stolt trener takker for årets sesong og er motivert for å jobbe videre hele neste år med alle gutta fra 03bredde!