G03 Bredde: Ball i hatt

Bærum SK G03 Bredde- Asker Skiklubb 03 0-3 (0-2)

Starten av årets sesong har vært bedre enn tilsvarende i fjor. Vi har kun vunnet en av fire kamper, men vi er mer med i kampene! I dag var det ikke noe å si på at skigutta fra Asker vant, mest fordi de var bedre i det offensive delen av spillet!

La oss skru tida litt tilbake, og starte med minuttene før avspark. For det dukker ikke opp noen dommer, et kjapt søk på Facebook viser at dommer er russ i år, og man trenger ikke lete etter Amelia Earhart for å finne ut hvorfor han uteblir da.

Bilde fra en tidligere kamp da jeg møtte dømme dagens kamp

Så undertegnede blir dommer og vi kommer lovlig sent i gang. Heldigvis spiller vi på stadion så det er bra nok lys og andre fasiliteter til at vi kan avvikle kamper.

Mens vi snakker om å avvikle. Det er hva Asker Fotball har gjort. De «outsourca» breddebiten til andre klubber i området, så dagens motstander representerer Asker Skiklubb. Da er det bare passende at de skulle gli forbi oss på tabellen med dagens seier.

De traff på flere pasninger!

For innledningsvis har jeg VIP-sete til å observere at Asker treffer oftere på pasninger enn oss, og det fører til at vi løper mye imellom. Det koster krefter. Et godt forsvar+Magnus i mål hindrer at vi ligger under tidlig.

Vi er på noen spede forsøk offensivt, men max med to spillere så det vil seg ikke. Så når kvarteret er spilt tar bortelaget ledelsen og det er ikke noe å utsette på det!

0-1 blir til 0-2 før pause. Da er vi like slitne som dansker på ski. Mens bortelaget knapt har varmet opp virker det som. For de glir så lett forbi oss. De skårer fine spillermål der mange er involvert. Et slags velfungerende FN.

2.omgang er bedre!

Det er ikke noe å utsette på innsatsen i 1.omgang, men vi møter et bedre lag. I pausen forandrer vi litt hvor og hvem som spiller, det gir litt avkastning. Rett nok ikke noe i form av gevinst, men vi slipper å delta på fotballens svar på Luksusfellen!

For nå kommer vi til flere angrep. Jeg må løpe opp og ned, så opp igjen. Slitsomt for en burgerspisende dommer, men jeg tar gjerne vonde knær og tung pust når gutta byr opp til en slags angrepsfest! Dessverre mangler vi prikken over i…selve avslutninga. Den er like svak som United under Solskjær!

Så helt på tampen skårer Asker. Dagens vakreste angrep og de kan stake seg hele veien hjem med 0-3 seier, tre poeng og byks på tabellen!

De var en hyggelig gjeng å ha på besøk, null kort og god stemning mellom lagene! Vi sees til høst, da skal vi gå for revansje!