G02 Elite: Toget suser videre på Norway Cup-perrongen

Bærum G02-Nesbyen G02     5-0  (4-0)

Vi hadde en solid start på årets Norway Cup i går med 5-0 seier over Sandviken. I dag ventet et nytt bekjentskap i Nesbyen. Det vi visste på forhånd der var at de spilte i blått, tilhører Hallingdal og en pappa fra et annet Bærumlag kunne fortelle at de har en ildsjel som har bygget opp klubben. Ikke allverdens av informasjon å bygge noe taktikk på.

Gutta gjør siste forberedelser

Så vi konsentrerte om oss selv, og da gikk taktikken ut på å avgjøre tidligst mulig.  Det skulle vise seg å bli tilfelle i dag!

 

                                                               Ut fra startblokkene!

 

Om ikke tidlig på morgen, så var kampen sikkert tidlig nok i disse feriemodustider. Dog så var det ikke noe som tydet på at gutta hadde spilt Fortnight til langt på natt. Snarere tvert om!  Vi tar kontroll om ballen, og derav kampen, tidlig. Fra da er det ett lag på banen. Mest gledelig er at vi bruker ball langs bakken!

Vi har en stor mulighet umiddelbart, og selv om vi ikke skårte på den, så var den et omen så godt som noe på hva som skulle vente videre i kampen.

Kun minutter senere så sitter den!  1-0 er ved Paul, etter at Håvard slår en helt utsøkt «stikker» imellom forsvarerne. Alene med keeper så gjøres det ingen feil, og det er bare å applaudere på sidelinja!

Klart for mål 😉

Gutta er langt fra mette, og servere oss frokost-sultne på sidelinja ren og skjær «baconfotball». Oppskriften bak 2-0 er identisk som ved den første gållen. Oscar inn i boks, og Paul har ikke akkurat klipt tåneglene. Så med laaaaaang tå så sitter den i nettmaskene!

3-0 er skåring med motsatt fortegn. Da er det Paul som serverer Oscar, og på hodet gjør han ingen feil. Vi har punktert kampen etter ca 20 minutter.

Vi rekker en til før pause. Målskårer er samme som sist, Oscar. Det eneste nye er at nå skårer han med foten.  Så våre mål har kommet på ulike måter, ulik avstand og med to målskårere.

Oscar siktet inn formen, og endte med to mål i dag (Y)

Samtidig er det lett å kun nevne de som skårer, men de bak skal ha honnør ved å være solide. Godt er det også å se Axel Wilson tilbake, og med han så vet vi hva vi får. En knalltøff kjempe som gir 100 %.  GODT!

 

                                               Vi får brukt hele laget- og spart på verdifulle krefter

 

Jeg fikk ikke med meg pausepraten, for det var på tide med dagens første vaffel (og ikke den siste kan jeg love dere).  Av vane så går jeg ut ifra at det var vise ord som ble formidla. Dog ser jeg vi har satt inn på en håndfull nye spillere. Det gir all mening på flere måter.

2.omgang blir ikke så velspilt. Vi er ok, fordi vi har avgjort kampen, mens Nesbyen virker som Frankrike under starten av 2.verdenskrig. Det hvite flagget er heiset til topps. Så jeg kunne ha gått for å kjøpe meg vaffel nummer 2 egentlig.

Så det eneste verdifulle å melde det første kvarteret av 2.omgang er at alle får verdifull spilletid, og at Tivoli tydeligvis har folk som vil kjøre karuseller på «morgenkvisten».

Gutta kjørte karusell med motstander i dag

Siste halvdel er det litt mer action. Nesbyen ypper seg på sin ene mulighet. Da treffer de tverrliggeren på et fint skudd. Det kanskje setter litt fart hos oss, for vi virker mer interessert i å vinne denne omgangen og. Så vi skaper noen fine sjanser. På et av de så skårer vi kampens siste mål. Det er Paul som fullfører hat-tricket, og det hele ender 5-0.

Paul skårte hat-trick i dag!

Vi har kontroll på gruppa, og neste kamp spilles tirsdag kl 11:40 på Abildsø mot Haramsøy/Nordøy FK.  Kanskje Norge Rundt og NRK «ekstrem»-distriktsnytt sender denne kampen?

Det «gror» godt i Bærum, eller hva Sinoda?

Takk til alle foreldre som kom å så på!