G02 Elite: Snipp, snapp snute, mangel på effektivitet fører til at vi er ute

Bærum G02 Elite-Brattvåg G02    1-2  (1-2)

Etter et godt gjennomført gruppespill, så var vi klare for A-sluttspill. Motstander var Brattvåg, Et kjapt Wikipedia-søk informerer om at de er verdensledende på produksjon av vinsjer, har tre skole og at det har bodd mennesker der siden 1911. Stort mer står det ikke. Samtidig visste vi at de ble nummer 2 i sin gruppa, så vi hadde tro på seier!

Vi satser på mer av dette i dag!

 

                                                             Lovende start!

 

Kampen ble spilt midt i smørøyet der TV2 Sportskanalen sender live, med mange forbipasserende. Det er krydder til fotball-tacoen det!  Som det muligens også skaper noe nerver. Omtrent som man skal lage middag på date nr 2. Man vil gjerne diske opp med noe annet enn taco.

I starten av kampen der vi en viss kontroll. I alle fall nok til å skape både små og store muligheter. Vi kommer alene med keeper og vi er klare for å vifte med gule flagg foran kameraene. Dessverre så brenner vi sjansene ved å sette de på keeper. Så det blir ingen tilskuere i fyr og flamme.

Rett nok skårer vi etter ca 15 min spilte, men dessverre slår Brattvåg rett tilbake med en real høyrehook av en suser. Så 1-1. Sett i ettertid så forandret kampen karakter etter utligningen. En enda verre nesestyver kommer når de tar ledelsen 2-1 noen minutter etterpå. Der og da føltes det urettferdig, men vi hadde godt håp om at vi i pausen ville forandre og finne en vinnerstrategi.

Ballen kom ikke ofte nok i nettmaskene. 

                                                                        Det går trått!

 

Mulig vi har en god plan i teori, men guttene klarte ikke å utføre den i praksis. Det var tendenser, men vi klarte aldri å skaffe oss noe overtak eller store nok sjanser til å komme tilbake i kampen. Så ja, vi taper og ryker ut av Norway Cup. Kjedelig, for vi så frem til kamp mot nabo Asker i morgen tidlig.

Dessverre så kan man finne frem golfsett, hageredskap eller badeshorts fra i morgen. Det ble en ekstra fotballferie med tidlig exit, etter at vi hadde spilt feiende flott fotball i gruppespillet.