G01/02 Utvikling: Jevn kamp med tidvis fint spill

Bærum G01/02 Utvikling- Hasle/Løren G02  1-4 (0-2)

Vårt nylig sammensatte 01/02 utvikling skulle måle krefter mot en trivelig 02-gjeng fra andre siden av Oslo. De mørkeblå fra Løren, med Hasle til «fornavn».

Undertegnende kjenner de fra dommeroppdrag, og de er et lag som jeg gjettet vil stå bra imot oss. Vi kunne delvis dra fordel av fysikk, mens vi antagelig ville få en utfordring med pasningsspillet. Dette viste seg i ettertid å være en sannhet med modifikasjoner.

Fint driv på oppvarmingen!

Fint driv på oppvarmingen!

Vi starter bra, og har vår beste periode i hele kampen de første 20 minuttene. Vi spiller fint langs bakken, spesielt sitter spillet mellom forsvaret mellom midtbanen. Vi har flere ganger 4-5 pasninger før vi blir brutt av motstander. Dette lover godt for tiden fremover.

Det vi slet med var å skape de store mulighetene. Det ble mye nesten. Det lignet i grunn mye på Liverpool de siste 20 årene. Det luktet gull, men det glipper oftere enn ikke!

Utover kampen så kommer Hasle/Løren mer med, og de hever spillet. Grunnen til at de tar ledelsen og øker også etter hvert til 0-2, er at de er mer effektive foran mål. Det er også en (viktig) kvalitet, og er den enkeltbiten jeg føler vi mangler mest som lag per nå.

Endringer i pausen i forsøk på å finne en skåringskur

I pausen så gjør vi noen bytter, og selv om vi er 16 stykker i dag, så er det faktisk ikke flere enn vi trenger. Noen er småskada, eller ble det utover kampen, og vi spilte sågar en periode i 2.omgang med 10 mot 11 fordi vi ikke hadde flere spillere.

Videre så bytter vi posisjoner og eksperimenterer med formasjonen. 4-4-2 blir gjort om til 3-5-2. Dette mest fordi jeg håper vi får flere spillere som kan bidra offensivt og komme til avslutninger.

Det starter oppløftende, og vi har mye banespill. Vår nemesis er at vi ikke kommer til noen særlige farligheter. Vi skårer riktignok 2-1, men etter det så går vi sakte tom for krefter, og Hasle/Løren kontrer inn både 1-3 og 1-4 før dagens gode dommer blåser av kampen.

Kaldt på benken for Phillip og Even (som var dagens kaptein)

Kaldt på benken for Phillip og Even (som var dagens kaptein)

Oppsummert:

En god kamp når det gjelder hvordan vi spiller. Vi stresser ikke selv om vi ligger under, og banespillet vårt er oppløftende stort sett kampen igjennom.

Det vi må jobbe med er avslutninger. Vi er som en gammel tannløs løve inne i motstanderens 16meter.

Jeg er betinget optimist fremover, mest av alt fordi jeg føler jeg har en gruppe jeg kan jobbe med og som trekker i samme retning.