G01/02 Bredde: Samarbeid var vinneroppskriften

Bærum G01/02- Heming G01    6-0 (1-0)

Vinteren er (vel?) endelig over. Vi hadde vår første seriekamp forrige uke, og den gikk som kjent ganske så greit (8-1). Da tok vi ledelsen tidlig og hadde kontroll.

Spillemessig jevnere i dag

Slik ble ikke dagens kamp. Vi starter rotete, det er tegn som viser vi er lite vant å gå fra å trene på 7er bane til å spille på svær 11er. Så det meste forsøkes og løses på små flater og da blir det ofte for trangt.

Allikevel så er vi farlige de få gangene vi er i angrep. Det takket være lynhurtige kanter og spisser. Som oftest servert gode baller fra Lars og Kevin i bakre ledd, eller Kenneth på midten. Når vi først snakker om midten, så startet Pretlove kampen og artig nok så var han først og sterkest i duellene fra innkast. De «en-mot-en» duellene burde Kenneth ta, men Pretlove løste det bra. Det inhaleres tydeligvis Astmamedisin av beste Johaug-sort!

Astmamedisin til tross, så kladder vi i spillet på det «perfekt føret». For det var herlig sol, 18 grader og en behagelig bris. Vi derimot spilte som nevnt på trange plasser, og i tillegg så stresset vi. På dødballer burde vi som oftest vente litt gutta! Vent på hva?  Jo at folk kommer seg i riktig posisjon. Vi var omtrent som Napoleons hær som på liv og mest død absolutt måtte over til Russland på vinteren. Ikke lurt. Verken da eller nå.

Vi får riktignok et mål til slutt. Om ikke ufortjent, så kunne Heming også ha tatt ledelsen. Patrick skårer jo nærmest på bestilling, etter først og hatt et stolpetreff så sitter den til slutt.

1-0 står seg til pause, da er det tid for å korrigere, veilede og lære. Vi er bedre, men ikke bra. Så i rolige ordelag så nevner jeg hva som burde forandres. I tillegg til at vi gjør bytter.

Tidvis på hæla i 1.omgang

Det skal sies med en gang at vi er bedre i 2.omgang. Frende bidrar til det, men de som også var på banen i 1.omgang har lært noe. Da er det bare velstand!

Nå kommer målene også som perler på en snor. Det renner inn. Vi avgjør kampen tidlig, selv om Heming tidvis også har sine muligheter.

Det gode i dag er det defensive kampen igjennom. Fra Julian i mål, til Leon, Even, Kevin og Lars som er tøffe og treffsikre både i taklinger og i pasningsspillet. Vil nevne et personlig høydepunkt, og det var når Even dultet borti en 01er som var dobbelt så stor. (litt kunstnerisk frihet får jeg ha) og gjett hvem som står igjen på bakken med begge beina godt planta?  Vinnersvaret er navnet med fire stavelser!  Even!

Offensivt er det også mer forløsende. Om ikke Formel 1 tempo, så går det omtrent som når lagleder Hayden kjørte rally i «skauen». Fort, litt vilt og noen få ganger på lykke og fromme!

Det holder i massevis til at vi til slutt kan stå igjen med seks mål mot null. Da trenger man ikke være matematiker eller autist for å skjønne at det ble «heimesiger» på tippekupongen!

Er også gledelig at flere tegner seg på skåringslista og måten det skjer på. Både Arya og Sepanta får hvert sitt mål, takket være iherdig jobbing. De vinner retur/andreball og kjemper lærkula inn i kassa! Ikke estetisk vakkert, men som abstrakt kunst: intensjonen gjør det vakkert!

Til slutt en stor takk for foreldre som bidrar med sitt nærvær og skaper god stemning!